OTKRIVENO KAKO JE UBIJENA NOA MILIVOJEV: Oglasilo se tužilaštvo i iznelo detalje SVIREPOG ZLOČINA u centru grada
Kako je ubijena Noa Milivojev, Foto: Petar Aleksić/TikTok/Noa.diva

JEZIVO

OTKRIVENO KAKO JE UBIJENA NOA MILIVOJEV: Oglasilo se tužilaštvo i iznelo detalje SVIREPOG ZLOČINA u centru grada

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu

Objavljeno:

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Ognjen D. (33) zbog sumnje da je na svirep i podmukao način ubio Nou Milivojev (18), čiji su delovi tela pronađeni u stanu osumnjičenog.

Ognjenu D. se na teret stavlja krivično delo Teško ubistvo za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Noa Milivojev, O.D.
foto: Kurir / Privatna arhiva

Kako se navodi u saopštenju VJT, tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da Ognjenu D. odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti.

Prema naredbi o sprovođenju istrage. sumnja se da je neutvrđenog dana, u periodu od 17. juna do 6. jula, u stanu u kojem prijavljeno stanuje u centru Beograda, na svirep i podmukao način ubio oštećenu Nou Milivojev.

Otkriveni uznemirujući detalji

Na osnovu saopštenja Tužilaštva zaključuje se da ubijena Noa i dalje ima pravni status muške osobe, jer je tužilaštvo u saopštenju formalno vodi kao muškarac.

Noa Milivojev
Noa Milivojevfoto: Printscreen/TikTok/Noa.diva

- To je uradio tako što je, kako se sumnja, kada je N.M, sa kojim je bio u emotivnoj vezi, došao kod njega u stan, osumnjičeni je ušao sa njim u verbalni i fizički sukob, te ga je najverovatnije lišio života davljenjem i uz pomoć, najverovatnije noža, isekao telo na više delova. Potom je te delove tela rasporedio u veću pvc kutiju, manje pvc bure, jedan manji balon za vodu i jednu pvc kantu u koju je nakon toga sipao, za sada nepoznatu hemikaliju, kako bi hemijskim putem razložio sve delove tela pokojnog, odnosno svo njegovo tkivo i kosti i na taj način lakše se oslobodio tela i sakrio sve tragove - navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Oglasila se i majka ubijene Noe

Podsetimo, kako je majka ranije izjavila za "Blic", ona je javno zatražila da se ubica njene ćerke najstrože kazni i u apelu nadležnim organima države Srbije se založila za ponovno uvođenje smrtne kazne.

- Hoćemo pravdu za naše dete! Volimo te, Noa, tvoji tata, mama, brat i sestrica - proučila je Noina majka Boba Milivojev.

Ona je ispričala kako je Ognjen D. maltretirao i tukao Nou.

- Tužna srca vas obaveštavam... Ovo je užas za nas, veoma smo utučeni. Naša Noa je umrla u najgorim mukama. Još se ne zna pravi razlog zašto je (ubica) to uradio - poručila je Noina majka Boba Milivojev.

Komšije o ubici

Komšinica kaže da je osumnjičenog Ognjena D. s vremena na vreme sretala na ulici, ali nikad u periodu kada ljudi obično idu na posao i da "ne zna čime se bavio". Nikada ga nije videla sređenog, već uvek obučenog u stare stvari.

1 / 5 Foto: Petar Aleksić

Jedna komšinica je ispričala kako su je drugi stanari upozoravali da je "problematičan".

Mladić koji radi u ugostiteljskom objektu, nedaleko od zgrade u kojoj je pronađeno telo Noe Milivojev, kaže da je pre mesec dana na mrežama video da je Noa Milivojev nestala.

- To me je začudilo jer sam je ranije viđao, a odjednom je prestala da dolazi. Od kolega koji rade baš u blizini zgrade sam čuo da su se oni često svađali - ispričao je ovaj mladić.

Kaže da je ceo komšiluk u šoku posle otkrića da je Ognjen D. (33) osumnjičen da je ubio svoju devojku, s kojom je skoro godinu dana bio u vezi, a telo isekao na komade.

- Ne znam više ni šta da kažem, ni šta da mislim. Kamo sreće da sam nešto čula, videla ili primetila, pa da sam reagovala. Previše mladih je ubijeno - započinje priču ova starija Beograđanka.

Takođe, radnik jednog obližnjeg lokala je rekao da su se ubrzo nakon nestanka Noini prijatelji raspitivali u lokalima da li su videli Nou.

Bonus video:

00:12

Ubistvo transrodne osobe. Cara Lazara 11

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.