MISTERIJA DVE SMRTI I POKUŠAJA SAMOUBISTVA KOD BOLJEVCA: Postoje čak 3 verzije ŠTA SE USTVARI DESILO
Foto: Društvene mreže

JEZIVO

MISTERIJA DVE SMRTI I POKUŠAJA SAMOUBISTVA KOD BOLJEVCA: Postoje čak 3 verzije ŠTA SE USTVARI DESILO

Prvi rezultati istrage ukazuju na to da je mladić aktivirao bombu dok ju je držao u rukama, jer mu je utroba raznesena.

Objavljeno:

U selu Dobro Polje kod Boljevca u sredu se dogodila tragedija u kojoj su stradali D. P. (25) i njegova majka B. P, a otac Z. P. teško je ranjen. Kako je došlo do ovog nezapamćenog događaja još je misterija.

Šta se zaista dogodilo kobnog dana u kući ove porodice, koja se nalazi na kraju sela i potpuno izolovana meštana, utvrđuju istražitelji. O tome kako se sve dogodilo postoje čak tri verzije.

- Prema prvoj, sin je aktivirao bombu i ubio sebe i majku, a otac se, videvši to, ranio hicem iz karabina. Međutim, odmah posle toga, pojavile su se informacije da je sin razneo bombom samo sebe, a da je otac potom ubio svoju žene i pokušao da presudi i sebi - kaže izvor i dodaje:

Boljevac, Boljevci
foto: Društvene mreže

- Prema trećoj verziji, prvo je Z. P. ubio ženu i pucao u sebe, a sin je onda kraj njih aktivirao bombu. Na ovu treću verziju, koja je za sada najverovatnija, ukazuju povrede jedinog preživelog, Z. P. Naime, on pored povreda na licu od metka, ima i povrede po telu od bombe, što ukazuje da je bio blizu kada ju je njegov sin aktivirao.

Izgorela kuća

Živeli u objektu od blata

Kako se saznaje, njima je pre pet ili šest godina do temelja izgorela kuća u kojoj su živeli.

- Oni su u dvorištu imali dve kuće, jednu od cigala u kojoj su živeli i koja im je izgorela, i drugu od blata. Nakon požara, prešli su da žive u toj staroj kući - kažu komšije.

Prvi rezultati istrage ukazuju na to da je mladić aktivirao bombu dok ju je držao u rukama, jer mu je utroba raznesena.

- Njegov otac smešten je u KC Niš, gde je i operisan. Matak mu je uništio pola lica - dodaje izvor.

Boljevac, Boljevci
foto: Društvene mreže

Žitelji sela za porodicu nemaju reči hvale. Kažu da su živeli od socijalne pomoći, kao i da su voleli da izazivaju probleme.

- Međusobno su se svađali i tukli, nasrtali su i na meštane, izazivali svađe i tuče. Svo troje su bili korisnici socijalne pomoći i selo je znalo kada oni dobijaju tu pomoć. Iz automobila, koji je krntija, do daske bi tada odvrnuli muziku, kupovali su alkohol na litre. Onda bi se bahatili, često su razbijali vozila koja su im bila u blizini, pijani vređali meštane, bacali svuda prazne flaše, pravili srču - dodaju meštani.

Bonus video: PUCAO, PA TRČAO KROZ DVORIŠTE I VIKAO UBIO SAM BRATA! Ubistvo dečaka (12) kod Mladenovca: Sve je počelo svađom oko bazena​​​​​​​

01:08

PUCAO, PA TRČAO KROZ DVORIŠTE I VIKAO UBIO SAM BRATA! Ubistvo dečaka (12) kod Mladenovca: Sve je počelo svađom oko bazena

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.