PRIVEDEN DEČAK (14) KOJI JE UBIO BRATA (12) KOD MLADENOVCA: Ovo su detalji, uhapšena i BAKA!
Mesto tragedije u Mladenovcu, Foto: Nenad kostić

nezapamćeno!

PRIVEDEN DEČAK (14) KOJI JE UBIO BRATA (12) KOD MLADENOVCA: Ovo su detalji, uhapšena i BAKA!

V. L. je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Beogradu

Objavljeno:

Dečak (14) koji se sumnjiči da je ubio brata (12) uhapšen je i biće priveden sudiji za maloletnike Višeg suda u Beogradu. Takođe, njegova baka V.L. (66) uhapšena je zbog sumnje da je izvršila krivična dela neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i stavljanje u promet oružja, teška dela protiv opšte sigurnosti, kao i izazivanje opšte opasnosti.

V. L. je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, a zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo maloletnik će biti priveden dežurnom sudiji za maloletnike Višeg suda u Beogradu.

Prema nezvaničnim saznanjima, sumnja se da je dečak lovačku pušku našao u babinoj spavaćoj sobi.

Do tragedije je došlo, kada je stariji dečak ispalio metak iz lovačke puške i svog mlađeg brata upucao u glavu. Prema rečima rođake porodice, koja je i obavestila policiju i Hitnu pomoć, prizor je bio jeziv.

Rođaka porodice navela je da je četrnaestogodišnjak, dok je ona bila sa decom u dvorištu, samo protrčao kroz njeno dvorište i uzviknuo ‘Ubio sam brata’.

- Čulo se da je nešto puklo, ali nismo obraćali pažnju. Tek kada se on pojavio i izgovorio da ga je ubio, shvatila sam šta se dogodilo. Čula sam da su se posvađali oko bazena, ali šta se dogodilo nisam pametna - rekla je sagovornica.

1 / 8 Foto: Nenad kostić
00:13

Dvorište u selu kod Mladenovca gde je brat ubio brata

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.