"VRIŠTALA JE U HODNIKU": Komšinica osumnjičenog za ubistvo otkrila detalje SVAĐA prethodnih nedelja, AU!
Noa Milivojev, Foto: Društvene mreže, Tamara Trajković

jezivo

"VRIŠTALA JE U HODNIKU": Komšinica osumnjičenog za ubistvo otkrila detalje SVAĐA prethodnih nedelja, AU!

Primetili smo da je gotovo svakodnevno izbacivao neke stvari iz stana

Objavljeno:

Stravičan zločin otkriven je danas u Ulici cara Lazara, na broju 11a, u Beogradu, a prema nezvaničnim saznanjima Nova.rs, reč je o Noi Milivojev (18) iz Kovilja, za kojom se tragalo. Zbog zločina je uhapšen D. O. (33) koji je saslušan u sklopu istrage nestanka tiktokerke, a komšije iz zgrade osumnjičenog otkrivaju šta se dešavalo pre dve nedelje u njihovoj zgradi.

Komšinica iz zgrade za Nova.rs ističe da je Noa živela sa njihovim komšijom D. O., međutim, pre dve nedelje dogodila se velika svađa.

1 / 2 Foto: Kurir

„On tu živi od korone, oko dve godine. Ona je živela sa njim. Pre dve nedelje su se svađali, više puta je dolazila policija, ona je vrištala na hodniku da će porazbijati sve stanove ako joj ne dozvoli da uzme svoje stvari. On joj nije dozvolio. Nju više nismo viđali, samo njega. Primetili smo da je gotovo svakodnevno izbacivao neke stvari iz stana“, kaže komšinica.

Dodaje i da je jutros videla D. O. u zgradi i da je delovao normalno, odnosno ništa nije ukazivalo na ovakav zločin.

Noa Milivojev
foto: Društvene mreže

Podsetimo, tiktokerka poznata pod nadimkom Noa iz Kovilja kraj Novog Sada nestala je 17. juna u Beogradu, a u danu kada joj se izgubio svaki trag čula se sa majkom telefonom i rekla da ide kod dečka. Od tada od Noe nije bilo ni traga ni glasa, a porodica je prijavila njen nestanak policiji.

00:12

Ubistvo transrodne osobe. Cara Lazara 11

(Espreso/Nova S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.