"HOĆEŠ JOŠ JEDAN ŠAMAR DA TE ZALEPIM ZA ZID?" Užasavajući snimak nasilja nad detetom se širi, mališan u suzama MOLI
Jeziv snimak nasilja nad detetom se pojavio na društvenim mrežama, Foto: Kurir

JEZIVO

"HOĆEŠ JOŠ JEDAN ŠAMAR DA TE ZALEPIM ZA ZID?" Užasavajući snimak nasilja nad detetom se širi, mališan u suzama MOLI

Kako se tvrdi ispod objave, žena za koju se pretpostavlja da je majka deteta je na njega vikala više od 20 minuta

Objavljeno:

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se čuje kako ženska osoba izgovara niz pretnji detetu, a kako se tvrdi ispod objave, u pitanju je majka koja navodno vrši nasilje nad detetom.

Na snimku koji je zabeležen, a na kojem se vidi prozor stana iz kog se čuje razgovor žene i deteta, čuje se niz pretnji.

- Koliko sam besna, moglo je biti gore. Jel ti jasno? - izgovara ženski glas, nakon čega dete, plačući jedva izgovara: "Nemoj više tako jako."

- Hoćeš da se smiriš? Hoćeš još jedan šamar, da te ovde zalepim za zid? Pa završi priču i spremaj se! - izgovara ženska osoba nakon čega se na snimku vidi kako dete obučeno u belu majicu odlazi iz te prostorije.

Za sada nije poznato o kome je reč, a kako se tvrdi ispod objave, žena za koju se pretpostavlja da je majka deteta je na njega vikala više od 20 minuta.

- Već više od 20 minuta slušam urlikanje, psovanje ali i fizičko nasilje nad decom. Kada sam počela da snimam, to je nakon što je udarila starije dete (devojčica, mislim da nema više od 10 godina), i čuje se na početku kako mala kaže "boli (me) i i dalje ćete čuti šta "majka" kaže - piše u objavi.

Bonus video: ZAŠTO ŠAMAR U SRBIJI NIJE DEFINISAN KAO NASILJE? Vesna Stanojević o nasilju u porodici i temama o kojima se uglavnom ćuti​​​​​​​

00:50

ZAŠTO ŠAMAR U SRBIJI NIJE DEFINISAN KAO NASILJE? Vesna Stanojević o nasilju u porodici i temama o kojima se uglavnom ćuti

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.