OPTUŽENA GLUMICA MIRJANA KARANOVIĆ! Posvađala se s komšinicom, STARICA ZADOBILA TEŠKE POVREDE
Mirjana Karanović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

PRVO OSNOVNO JAVNO TUŽILAŠTVO

OPTUŽENA GLUMICA MIRJANA KARANOVIĆ! Posvađala se s komšinicom, STARICA ZADOBILA TEŠKE POVREDE

Tužilaštvo je predložilo sudu da se prema okrivljenoj Mirjani Karanović izrekne kazna zatvora

Objavljeno:

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, podnelo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu optužni predlog protiv glumice Mirjane Karanović zbog nanošenja teških telesnih povreda komšinici S. S. (82).

- M.K. se sumnjiči da je dana 27.10.2022. godine, na štetu S.S. učinila krivično delo teška telesna povreda - potvrđeno je u saopštenju Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

1 / 2 Foto: Zorana Jevtić

Optužnim aktom, kako se navodi, osumnjičenoj je stavljeno na teret da je navedenog dana u dvorištu stambene zgrade, teško telesno povredila oštećenu S.S., na taj način što je nakon kraće verbalne rasprave desnom rukom uhvatila u predelu grudi, te je protresla pomeranjem ruke, a potom i odgurnula, usled čega je oštećena pala na betonsko tlo i usled kog pada je oštećena zadobila tešku telesnu povredu u vidu preloma leve butne kosti.

- Tužilaštvo je predložilo sudu da se prema okrivljenoj izrekne kazna zatvora u trajanju od osam meseci i istovremeno odredi da se tako utvrđena kazna neće izvršiti ukoliko okrivljena u roku od dve godine ne učini novo krivično delo - dodaje se u saopštenju tužilaštva.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.