Hrvatski mediji: U Bahmutu ubijen Srbin Uroš Prvulović
Uroš Prvulović, Foto: Facebook/Uroš Prvulović

užas

Hrvatski mediji: U Bahmutu ubijen Srbin Uroš Prvulović

Saučešće Uroševoj porodici je na svom Telegram kanalu objavio major DNR-a, snajperista Dejan Berić, koji nije hteo da napiše i Uroševo prezime

Objavljeno:

Uroš Prvulović (28), navodni pripadnik Prigožinove plaćeničke grupe Vagner, navodno je poginuo u Bahmutu, javljaju hrvatski mediji.

"Slobodna Dalmacija" navodi da se ne zna kada je tačno poginuo Uroš, a priča se aktualizovala kada se Prigožin sa svojim sledbenicima povukao u Belorusiju i kada je deo plaćenika potpisao ugovore s Ministarstvom obrane Rusije, čemu su se mnogi iz te grupe donedavno protivili.

Saučešće Uroševoj porodici je na svom Telegram kanalu objavio major DNR-a, snajperista Dejan Berić, koji nije hteo da napiše i Uroševo prezime.

"Poginuo je u borbama za Artemovsk (kako Rusi zovu Bahmut), a telo mu je pronađeno pre deset dana. Ne možemo objavljivati gde će biti sahrana, ali sam ja mislio da odem na tu sahranu, ali zbog obaveza, nažalost, ne mogu. Uroš je bio u zatvoru dva meseca jer je bio na strani Bratislava Živkovića, koji je i njega uvalio u probleme. Ja i neki naši dobrovoljci smo ga izvadili iz zatvora, a sada možda i žalimo jer da je ostao u zatvoru, sigurno ne bi poginuo. Ali, ne može se protiv sudbine", rekao je Berić.

Telegraf.rs nije mogao da potvrdi istinitost ovih informacija.

04:44

PRIGOŽIN VRBOVAN TOKOM BORBI ZA BAHMUT? Dr Dejan Miletić: Otvoreno je hvalio ukrajinsu vojsku, a to u ratu ima samo JEDNU SVRHU

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.