TELO ANE VOLŠ MOŽDA NIKADA NEĆE BITI PRONAĐENO? Advokatica iznela nepoznate detalje iz slučaja NESTALE BEOGRAĐANKE!
Ana Volš, Foto: Printscreen/facebook/Ana Walshe

SLUČAJ ANE VOLŠ

TELO ANE VOLŠ MOŽDA NIKADA NEĆE BITI PRONAĐENO? Advokatica iznela nepoznate detalje iz slučaja NESTALE BEOGRAĐANKE!

Fiset je takođe istakla razvoj događaja koji je objavljen u javnosti u poslednjih nekoliko meseci

Objavljeno:

Kako prenosi američki Newsweek, advokat odbrane je objasnio kako postoji velika mogućnost da telo Ane Volš, za koju se sumnja da je ubijena od kako je nestala u Novogodišnjoj noći, neće nikada biti pronađeno.

Nakon nestanka Ane, rodom iz Beograda, njen suprug Brajan je uhapšen i optužen za ubistvo prvog stepena i dovođenje u zabludu policijske istrage i skrnavljenje ljudskog tela, te ako bude osuđen preti mu doživotna kazna zatvora bez mogućnosti uslovnog otpusta.

Advokat za krivična dela Rejčel Fiset iz Los Anđelesa, govorila je pre dva dana za Newsweek o verovatnoći pronalaska tela Ane Volš u ovoj fazi istrage, kao i o šansama da se njen suprug osudi.

Kako je Fiset objasnila, čini se da je malo verovatno da će telo Ane Volš ikada biti pronađeno, pre svega jer internet pretrage njenog osumnjičenog muža sugerišu na to da je njeno telo vrlo verovatno rasparčano nakon ubistva.

Međutim, advokatica tvrdi da dokazi pronađeni u kompjuterskim internet pretragama u vreme kada je nestala, mogu biti dovoljni da se Volš osudi, kao i kad se oni ukombinuju sa krvlju i nožem koji je pronađen u podrumu njihove kuće u Kohasetu u državi Masačusets, i testerom u kontenjeru i Aninom odećom.

1 / 8 Foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/WCVB CHANNEL 5 BOSTON

Fiset je takođe istakla razvoj događaja koji je objavljen u javnosti u poslednjih nekoliko meseci – pre svega da je Ana Volš imala aferu sa muškarcem u Vašingtonu, i da je planirala da preseli svoje sinove tamo kasnije tokom godine, kao i da su tužioci takođe prikupili dokaze koji ukazuju na to da je Brajan bio upoznat sa aferom i da su on i njegova majka platili privatnog istražitelja da je prate.

Fiset je takođe navela za američke medije da je moguće da će vlasti proglasiti Anu Volši tehnički mrtvom pre suđenja , međutim, ona je takođe navela da u nekim slučajevima pojedinci i dalje mogu biti osuđeni i bez tela i da se nestala osoba i dalje može proglasiti živim.

Okrivljeni može biti osuđen za ubistvo u slučaju jakih posrednih dokaza čak i kada nema tela“, rekla je ona.

- Odsustvo tela otežava tužiocu da prevaziđe „osnovnu sumnju“ da okrivljeni nije počinio krivično delo – ali tamo gde su dokazi jaki, kao što je to u ovom slučaju, tužilaštvo može da podnese svoj teret, objasnila je Fiset za Newsweek.

Bonus video:

00:57

KAKO SU SE UPOZNALI BRAJAN I ANA VOLŠ

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.