ŽENU NOŽEM IZBO 26 PUTA, ONA KUKALA NA SAV GLAS: Tužilac traži doživotnu robiju za monstruma iz Barajeva
Tužilaštvo je zatražilo da se Zoran P. osudi na doživotni zatvor, Foto: Privatna arhiva Kurir

UŽAS

ŽENU NOŽEM IZBO 26 PUTA, ONA KUKALA NA SAV GLAS: Tužilac traži doživotnu robiju za monstruma iz Barajeva

Pavlović je prilikom ubistva Snežane bio pijan, ali nije utvrđeno koliko i iznoseći odbranu tvrdio je da se ničega ne seća

Objavljeno:

Tužilaštvo je zatražilo da se Zoran P., optužen za teško ubistvo Snežane Simić prošle godine u Barajevu, osudi na doživotni zatvor.

Kako je u završnoj reči na suđenju u Višem sudu u Beogradu naveo javni tužilac, svi dokazi pokazuju da je izvršio to krivično delo, prenosi portal Novosti.

- Svedokinja je ispričala da je čula da je Snežana viknula, "jao ubi me" i videla da je pala, a da Zoran kleči pored nje. Drugi svedok je video da je Snežana izbodena i sa ranama ležala na zemlji, a muškarac pored nje se ubadao nožem i on mu ga je udarcem izbio iz ruke - kazao je tužilac.

Kako prenose Novosti, tužilac je tražio da sud ne prihvati odbranu osumnjičenog u kojoj je izjavio da se ničega ne sća zbvog pijanstva, jer je upravo do kuće ubijene došao automobilom.

Ubijena Snežana Simić
Ubijena Snežana Simićfoto: Privatna arhiva Kurir

- Zadao joj je 26 rana nožem. Ona je trpela veliki bol nekoliko minuta dok nije iskrvarila i preminula. Pokazao je istrajnost ubadajući je. Doživotni zatvor je adekvatna kazna za to što je uradio - kazao je tužilac, zatraživši da se okrivljenom porduži pritvor kako na slobvodi ne bi ponovio krivično delo.

Pavlovićev branilac Ljubomir Čimburović kazao je da je njegov klijent izvršio krivično delo, ali da treba istaći da on ranije nije osuđivan i nije bio sklon nasilju i kriminalu.

- Motiv zašto je to uradio, nismo otkrili. Okrivljeni nije rekao šta je bio uzrok ili okidač da počini zločin, ali ne zato što nije hteo, već što se ne seća zbog stanja u kojem je bio. On se ni posle sedam dana od zločina, kada je izašao iz bolnice i razgovarao sa mnom nije sećao, kao ni kasnije kada smo pričali. Zbog svega se jedino duboko kaje - prenose Novosti Čuburovićeve završne reči.

Pavlović je prilikom ubistva Snežane bio pijan, ali nije utvrđeno koliko i iznoseći odbranu tvrdio je da se ničega ne seća. Juče je u sudu rekao da mu je žao i da se ne seća da je kući došao svojim autom, već da je ona prethodnog dana popodne od njegove kuće otišla svojoj, pa da je zbog toga auto bio parkiran ispred njenog dvorišta.

Presuda će biti izrečena 11. jula.

Bonus video: Džonić osuđen na doživotni zatvor za trostruko ubistvo Đokića

00:18

Džonić osuđen na doživotni zatvor za trostruko ubistvo Đokića

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.