"BOLESNIKA UHAPSITI ŠTO PRE, ON LUTA MEĐU DECOM": Ovo je kazna koju može da dobije SILOVATELJ KOZE iz Mislođina
Osumnjičeni za silovanje koze koji je u bekstvu, Foto: Printscreen/Facebook

JEZIVO

"BOLESNIKA UHAPSITI ŠTO PRE, ON LUTA MEĐU DECOM": Ovo je kazna koju može da dobije SILOVATELJ KOZE iz Mislođina

Bihali ističe da su policiji dostavili četiri adrese i da su dali čak i adresu čoveka koji je snimao, ali da pomaka nema

Objavljeno:

Policijska potraga za muškarcem iz Mislođina koji je silovao kozu i dalje traje. Izuzetno uznemirujuć snimak zoofilije podeljen je na Tviter nalogu pokreta Levijatan. Kako kaže predsednik pokreta Pavle Bihali takvi slučajevi stalno se dešavaju.

- Mi o tome pričamo osam godina. To se stalno dešava, samo što se više pažnje obrati kada odjekne u medijima. Ovo je skandal, da taj bolesnik luta. Ako ga i uhapse, pustiće ga kad istekne zadržavanje od 48 sati i šetaće među decom i ženama - kaže Bihali za Telegraf.rs.

Kako dodaje, nema pravila kada je u pitanju vrsta životinja koje na ovaj način bivaju zlostavljane.

Pavle Bihali
Pavle Bihalifoto: Emilija Jovanović, Espreso

- Nema pravila, šta im padne pod ruku. Ko zna šta će da bude sledeće i samo je pitanje momenta kada će tako nešto da ponovi. Recidiv je 100 odsto. Pitanje je da li ćemo da čekamo da takva osoba napadne dete. Njima ne pomaže ni hemijska kastracija. Ona ih onesposobi fizički, ali i dalje imaju iste porive - dodaje.

Ističe da su policiji dostavili četiri adrese i da su dali čak i adresu čoveka koji je snimao, ali da pomaka nema. Ipak, kako kaže, ne smatra da policija nije obavila dobar posao.

- Ovo nije do MUP-a. Oni su zaista bili izuzetno ljubazni. Ali ne mogu da uđu u kuću i izvrše pretres bez naloga - kaže Bihali.

Za krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja počiniocu preti novčana kazna ili zatvorska kazna u trajanju do dve godine.

Bonus video: DROGA ZA SILOVANJE koja je sipana devojkama u piće je ŠUPLJA priča?! EVO ŠTA SE NE SLAŽE

04:17

ŽESTOKA RASPRAVA U STUDIJU UŽIVO: DROGA ZA SILOVANJE koja je sipana devojkama u piće je ŠUPLJA priča?! EVO ŠTA SE NE SLAŽE

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.