"LJUBAVI MOJA, ŠTO MI POGINU?": Potresna objava supruge mladića koji je poginuo kod Kruševca RAZARA DUŠU (FOTO)
Teška nesreća kod Kruševca, Foto: PrintScreen/ Instagram/ 192_rs

tuga

"LJUBAVI MOJA, ŠTO MI POGINU?": Potresna objava supruge mladića koji je poginuo kod Kruševca RAZARA DUŠU (FOTO)

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove jezive nesreće u kojoj je stradalo troje putnika

Objavljeno:

Supruga M.M., koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Kruševcu, objavila je njihovu zajedničku fotografiju i potresnim rečima se oprostila od svog partnera i na društvenim mrežama.

"Ljubavi moja, što mi poginu, što nas napusti? Previše je rano da odeš na onaj svet živote moj, kako da nastavim dalje, kako da joj objasnim da više nema tate?", napisala je njegova supruga na Fejsbuku.

Potresna objava
Potresna objavafoto: PRINTSKRIN/FACEBOOK

Podsetimo, u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila preksinoć u naselju Mudrakovac, na izlasku iz Kruševca, poginula su tri muškarca M.M. (29), A.M. (28) i A.P. (62).

Za volanom, drugog automobila, "adija", bio je I.S. (19) za koga se sumnja da je izazvao udes nakon što se direktno zakucao u njih, kada su pokušali da skrenu. Posle dijagnostike gde je utvrđeno da je lakše povređen određeno mu je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan u nadležnom tužilaštvu. Prilikom alko-testa utvrđeno je da u trenutku nesreće nije imao alkohola u organizmu.

Te kobni noći vraćali su se iz grada zajedno sa A.P. (62). Nakon što su završili privatni posao. A radili su skoro sve poslove. Ništa nisu birali od poslova, jer im je očuvanje porodica bilo na prvom mestu.

- Dvojica poginulih mladića imaju svoje porodice, jedan od njih ima malu decu, dok je drugom supruga u drugom stanju, a nedavno su se venčali. Strašno je šta su doživeli da ih neka budala, koja kako se priča, ni nema vozačku dozvolu - rekle su njihove komšije za Kurir.Od "forda" je ostala olupina, a vatrogasci su morali da seku lim kako bi došli do putnika. Podsetimo, I. S. koji je nakon nesreće zadobio lakše telesne povrede uhapšen je i određeno mu je zadržavanje do 30 dana.

Mesto nesreće
Mesto nesrećefoto: Printscreen Instagram/192

- Od auta je ostala samo olupina, delovi su bili svuda po putu, a srča od stakla je bila na sve strane. Scena je bila jeziva, a sedišta od automobila bila su krvava - kaže izvor.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove jezive nesreće u kojoj je stradalo troje putnika.

Bonus video:

00:18

Motor mu ispao na sred puta puta a auto produžio: Nesvakidašnji udes na obilaznici oko Beograda

(Espreso / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.