SLOMIO JOJ RUKU I ZAPRETIO DA ĆE JE UBITI! Policija joj poručila: Niko te u državi ne može zaštititi!?
Foto: Profimedia/Ilustracija

nečuveno!

SLOMIO JOJ RUKU I ZAPRETIO DA ĆE JE UBITI! Policija joj poručila: Niko te u državi ne može zaštititi!?

Tada joj je zapretio da je to samo početak i da se ne šali kada kaže da će je ubiti, te da sledeći put to očekuje
Objavljeno: 22:10h

Vesna Milenković tvrdi da je prijavljivala svog supruga za porodično nasilje koje je pretprela, a reakcija državnih organa je, kako tvrdi njen advokat - u najmanju ruku izostala.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kada je 15. decembra prošle godine suprug vikao na oštećenu Vesnu Milenković, i ponavljao psovke da su joj kćerke kurve, i pretio joj da će joj polomiti noge a i "sigurno ubiti", policijski službenici su, kako tvrdi zastupnik ove žene, oštećenu maltretirali, i nju, umesto supruga koji je, kako tvrde bio u vidno alkoholisanom stanju, podvrgli alko-testu.

31. decembra, dakle dve nedelje kasnije, slična scena. G.M. tvrdi da će ubiti Vesnu, nasrće na nju i krade joj automobi.

Policijski službenici, kako tvrdi ova žena, odbijaju da izađu na lice mesta i govore Vesni da "niko ne može da joj pomogne u ovoj državi" i da ih više ne zove.

On je tokom januara upadao u poslovne prostorije oštećene, lupao joj šamare, a pretio da i kćerkama "može nešto da se desi" ako ne odustane od brakorazvodne parnice.

U februaru je, kako tvrdi ova žena, njen automobil demoliran, izbušene su gume na njemu, i potpuno je onesposobljeno za vožnju. Njoj je, tvrdi ona, i pretio da se ne pojavljuje na ročištu koje se vodi u Pančevu, a tiče se raspodele imovine.

U martu, u prijavi koju je podnela, stoji da je tuženi nasilnički nasrnuo na oštećenu, i da joj je tom prilikom slomio ruku. Tada joj je zapretio da je to samo početak i da se ne šali kada kaže da će je ubiti, te da sledeći put to očekuje. Iako je ona tada pozvala Hitnu pomoć i policiju, policijski službenici su od nje uzeli izjavu ali njemu nisu odredili zadržavanje.

Kriviičnu prijavu nisu prosledili Tužilaštvu u Pančevu, tvrdi ona. Iz policije je kasnije saopšteno da je u pitanju "laka telesna povreda", spuštali su joj slušalicu, i govorili da je potrebna određena procedura da bi se prijava prosledila tužilaštvu - kaže oštećena.

foto: Dragana Udovičić

MUP: Radili smo shodno zakonu!

Iz MUP za Espreso kažu da je na svaki poziv reagovano kako treba, u skladu sa zakonom i da nema mesta priči o nereagovanju. Takođe su nam objasnili da je Vesna u decembru odbila da podnese krivičnu prijavu protiv supruga, a da kada je u martu podnela, ista je prosleđena Tužilaštvo, koje utvrđuje sve naredne korake i MUP postupa po njihovom nalogu.

Oni su nas upoznali i sa tim da je i suprug Vesne M. protiv nje podnosio prijave par puta.

Mi smo kontaktirali i Gorana Milenkovića, Vesninog doskorašnjeg supruga za komentar. On je potvrdio navode MUP da je podneo krivičnu prijavu protiv nje.

- Sve što priča je laž, a to radi zbog imovine. Ja sam pokrenuo brakorazvodnu parnicu i razveo se do nje u januaru ove godine. Tačno je i da sam podneo krivičnu prijavu, jer me je lažno optuživala. Zaista više nemam komentara - rekao je Milenković za Espreso.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.