NOVI OBRAČUN MIGRANATA U SUBOTICI? Građani od sinoć prijavljuju PUCNJAVU, primećeno i više vozila Hitne (VIDEO)
U blizini granice sa Mađarskom se čuli pucnji, Foto: Printscreen/youtube/suboticacom

drama

NOVI OBRAČUN MIGRANATA U SUBOTICI? Građani od sinoć prijavljuju PUCNJAVU, primećeno i više vozila Hitne (VIDEO)

Građani takođe javljaju da je primećeno da se više ekipa hitne pomoći uputilo u šumu

Objavljeno:

Stanovnici područja uz šumu na graničnom pojasu sa Mađarskom tokom noći sporadično prijavljuju pucnjavu. Intenziviralo se ranije tokom jutra, oko 6 časova, kada su Makova sedmica i Treset ponovo dočekali zoru, ne uz cvrkut ptica nego zvuke hitaca vatrenog oružja, a kako javljaju građani puca se i iz automatskog oružja.

O tome svedoči video snimak koji je jedan sugrađanin postavio jutros oko šest časova na društvene mreže, a na kojem se čuju pucnji iz vatrenog oružja.

Građani takođe javljaju da je primećeno da se više ekipa hitne pomoći uputilo u šumu, ali za sada nemamo više informacija o povređenima kao ni šta se konkretno preduzima od strane organa reda.

Pre nešto više od nedelju dana nakon novog "puškaranja" policijske snage su u velikom broju ušle u šumu i svojim delovanjem sprečili dalje sukobe. Zvanični epilog tog incidenta je troje povređenih, sve ostalo nije zvanično saopšteno. Istog dana iz ovog pojasa, ali na nekoliko drugih delova u okolini Subotice, policija je pronašla i izmestila u druge prihvate centre više od stotinu migranata.

Podsetimo, do pucnjave u kojoj je povređeno tri osobe došlo je na istom mestu pre samo nekoliko dana, 17. juna kada su se sukobile dve grupe migranata.

Bonus video:

00:28

Apatinci napali grupu mladića misleći da su migranti

(Espreso/Subotica.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.