"BORIO SE HRABRO U OVOM TEŠKOM ŽIVOTU": Shranjena deveta žrtva masovnog masakra kod Mladenovca
Masakr u Mladenovcu, Foto: EPA ANDREJ CUKIC, Printscreen/Društvene mreže

tuga

"BORIO SE HRABRO U OVOM TEŠKOM ŽIVOTU": Shranjena deveta žrtva masovnog masakra kod Mladenovca

Njegova porodica i prijatelji oprostili su se od njega u suzama

Objavljeno: 20:08h

P. M. (26) koji je u petak preminuo nakon 50 dana borbe za život sahranjen je u rodnom Malom Orašju kao deveta žrtva masovnog ubice iz Dubone,U. B.

Stotine ljudi se pred opelo okupilo ispred kuće u kojoj je živeo mladić. Opelo se potom nastavilo u seoskoj crkvi. Njegova porodica i prijatelji oprostili su se od njega u suzama i ispratili ga na večni počinak.

Na društvenim mrežama najmiliji se još opraštaju, a "er soft" klubovi kojima je pripadao P.M. organizuju i susret posvećen njemu.

- Petru je predstojeći susret posvećen. U ovom teškom trenutku za njegovu porodicu, za naš klub i celo Smederevo, doneli smo odluku da nastavimo sa već planiranim aktivnostima, a sav prihod sakupljen u kutiji biće prosleđen njegovoj porodici - napisali su iz jednog kluba u čijim je takmičenjima učestvovao i P.M.

1 / 5 Foto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM 192_RS

- Borio se hrabro u ovoj teškoj borbi za život, nažalost nije uspeo da se izvuče. Iskreno saučešće porodici, mi ćemo ga pamtiti kao vrlo nasmejanog, dobrog i osobom sa velikim srcem. Hvala ti na svemu, počivaj u miru brate naš - dodali su drugi njegovi saigrači.

Podsetimo, na mestu Ravni Gaj u Malom Orašju Uroš B. je ubio pet mladića koji se proslavljali Đurđevdan, a potom i troje mladih u školskom dvorištu u Duboni. Petar je bio među 14 ranjenih mladića i devojka, ali nažalost postao je deveta njegova žrtva.

- Dragi Peco, vidimo se na nekom boljem mestu i pozdravi nam naše drugara. Počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju - piše u jednoj od oproštajnih poruka za Petra koji je bio dobar drugar sa drugim ubijenim mladićima iz Orašja.

On je, kako su ga opisali njegovi prijatelji, bio vredan, požrtvovan i osoba koja se trudila da očuva tradicionalne vrednosti u mirnom šumadijskom selu Malo Orašje. Petar je bio i veliki ljubitelj lova i oružje. On je takođe, bio veliki vernik i svake nedelje posećivao je i pomagao lokalnu crkvu u Malom Orašju.

- Nikad nećeš biti bivši. Tu je u našim srcima i tu će ostati. Samo su anđeli odveli njegov dug koji će uvek lebdeti nad nama. Počivaj u miru, mi ćemo se uvek sećati tebe - napisali su prijatelji.

Ubica se potukao u zatvoru

Masovni ubica se, inače, nalazi u pritvoru u Smederevu gde se pre pet dana potukao iz potpuno bizarnog razloga!

- U. B. je bio na psihijatrijskom veštačenju u Centralnom zatvoru u Beogradu, ali pošto se ta procedura završila, vraćen je u pritvorsku ćeliju u Smederevu koju po zakonu deli sa cimerom. Naime, po povratku, U. B. je navodno u ćeliji nakon kratke svađe nasrnuo na svog cimera - kaže naš sagovornik i dodaje:

- U. B. je izudarao pesnicama cimera i sve je kratko trajalo, svega nekih 30 sekundi, a onda je upala zatvorska straža i razdvojila ih. Kako nezvanično saznajemo, U. B. je navodno smetalo to što njegov cimer hrče dok spava.

Bonus video:

02:55

MONSTRUM IZ MLADENOVCA SE NIJE PRIPREMAO ZA KRVAVI PIR! Radulović: Ostalo mu je metaka i okvira, a TO MOŽE DA ZNAČI SAMO JEDNO

(Espreso/ Kurir.rs/ D.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.