TRAŽI SE OSOBA KOJA JE ODALA INFORMACIJE O UBIJENOJ DECI IZ "RIBNIKARA": Počela interna kontrola u MUP
Interna kontrola u MUP-u zbog objavljivanja podataka o stradaloj deci, Foto: Beta/Branislav Božić

JAVLJENO JE

TRAŽI SE OSOBA KOJA JE ODALA INFORMACIJE O UBIJENOJ DECI IZ "RIBNIKARA": Počela interna kontrola u MUP

Podsetimo, jedan od zahteva roditelja dece koja su stradala 3. maja u OŠ „Vladislav Ribnikar" jeste da odgovorni za objavljivanje imena sa spiska snose odgovornost

Objavljeno:

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je na današnjoj sednici Skupštine da je u toku interna kontrola Ministarstva unutrašnjih poslova zbog objavljivanja imena dece koja su se našla na spisku za odstrel ubice koji je pucao i usmrtio deset osoba u OŠ "Vladislav Ribnikar"

Ona je kazala da su nadležni stalno u kontaktu sa roditeljima dece koja su preživela pucnjavu u školi.

OŠ Vladislav Ribnikar, Vračar
foto: Nemanja Nikolić

„Što se tiče zahteva roditelja, ne pokušavajte to da zloupotrebite. Mi smo bukvalno u dnevnom kontaktu sa svim roditeljima. Sa Savetom roditelja, sa predsednikom Saveta roditelja, zamenicom predsednika Saveta roditelja, sa roditeljima iz odeljenja VII-2, sa roditeljima ubijene dece. Razgovaramo sa njima na dnevnoj osnovi. Što se tiče odgovornosti za objavljivanja spiska sa imenima dece, u toku je interna kontrola u MUP, odgovorni će, naravno, odgovorati za to što je urađeno. Samo da vidimo tačno šta se desilo i ko je odgovoran. Svi će odgovarati i niko ne beži od odgovornosti", rekla je ona.

Podsetimo, jedan od zahteva roditelja dece koja su stradala 3. maja u OŠ „Vladislav Ribnikar" jeste da odgovorni za objavljivanje imena sa spiska snose odgovornost.

Bonus video:

00:20

Pucnjava u školi na Vračaru „Vladislav Ribnikar“

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.