RODITELJI, PREGLEDAJTE ODMAH FEJSBUK VAŠEG DETETA: Ako je bio u kontaktu sa ovim profilima, možda je ŽRTVA PEDOFILA IZ INĐIJE!
Foto: Profimedia

stravično

RODITELJI, PREGLEDAJTE ODMAH FEJSBUK VAŠEG DETETA: Ako je bio u kontaktu sa ovim profilima, možda je ŽRTVA PEDOFILA IZ INĐIJE!

Policija poziva sve koji su bili u kontaktu sa njim da se jave na broj 011/2743-927
Objavljeno: 11:02h

Policija je u Inđiji uhapsila J. P. (46), zbog sumnje da je preko lažnih profila "Drinko Drinko", "Mali Meda" i "Drinko Janko" na društvenim mreže stupio u kontakt sa maloletnom osobom, nudeći joj novac u zamenu za seks, piše Alo!

On je, kako piše u saopštenju policije, uhapšen "zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo iskorišćavanje računarske mreže ili komunikacije drugim tehničkim sredstvima za izvršenje krivičnog dela protiv polne slobode prema maloletnom licu, u vezi krivičnog dela posredovanje u vršenju prostitucije".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Osumnjičenom pedofilu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega ćebiti doveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu - posebno odeljenje za borbu protiv visoko-tehnološkog kriminala, saopštila je Policijska uprava Sremska Mitrovica.

Sumnja se da ima još oštećenih, policija ih poziva da se jave Odeljenju za suzbijanje visokotehnološkog kriminaliteta Ministarstva unutrašnjih poslova na telefonski broj 011/2743-927, dodaje se u saopštenju.

(Espreso.co.rs/Alo!)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.