OTAC I SIN (9) PRONAĐENI MRTVI: Komšije otrkivaju JEZIVE detalje TRAGEDIJE na Banovom brdu
Policija, Foto: Tamara Trajković

horor

OTAC I SIN (9) PRONAĐENI MRTVI: Komšije otrkivaju JEZIVE detalje TRAGEDIJE na Banovom brdu

Jedna komšinica ističe da je to, inače, mirna ulica i da nikada nije bilo svađa ili tuča

Objavljeno:

Tela muškarca (41) i njegovog devetogodišnjeg sina pronađeni su u stanu na Banovom brdu, a kako se sumnja, reč je o ubistvu i samoubistvu. Ova tragedija šokirala je sve stanovnike male ulice na Čukarici.

Kako kažu komšije, prva patrola policije je došla oko 19 časova. Tada su začuli vapaje žene, koja je, kako tvrde, majka dečaka. Ona je navodno pozvala bravara, kako bi otvorio zaključana vrata.

- Ništa pre toga nismo čuli. Oni su tu živeli kao podstanari, nismo ih poznavali. Možda smo ih i viđali, ali u prolazu. Ovde se stalno menjaju stanari jer su vlasnici kuće umrli, a mladi vlasnik retko obilazi kuću. Tragedija, šta drugo da kažemo - rekle su užasnute komšije.

Policija / Ilustracija
Policija / Ilustracijafoto: Damir Dervišagić

Jedna komšinica ističe da je to, inače, mirna ulica i da nikada nije bilo svađa ili tuča. U kući u kojoj se dogodila tragedija živi nekoliko stanara u odvojenim stanovima.

Nakon što su tela odneta, ulicom na Banovom brdu odjekivali su jauci očajne žene, za koju se pretpostavlja da je majka deteta. Nju su ubrzo odvezli kolima Hitne pomoći, piše Blic.

Više detalja o stravičnom događaju biće poznato nakon obdukcije.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.