"UGAŠENA MLADOST, OSMEH...": Prijatelji se OPRAŠTAJU od tragično nastradalog Stefana (26) iz Trstenika, TUGA!
Stefan Marić, Foto: Facebook/KUD Prva Petoletka Trstenik

tuga

"UGAŠENA MLADOST, OSMEH...": Prijatelji se OPRAŠTAJU od tragično nastradalog Stefana (26) iz Trstenika, TUGA!

Mladi Trsteničanin je teško povređen u nesreći i transportovan je sa lica mesta gde se nesreća dogodila 4. juna, do Opšte bolnice Kruševac

Objavljeno: 19:59h

Stotine oproštajnih poruka ostavljeno je ispod vesti o preranoj smrti Stefana Marića (26), koji je podlegao povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći u Grabovcu kod Trstenika 4.juna.

Na društvenim mrežama oglasili su se i članovi Kulturno - umetničkog društva „Prva petoletka“, gde je mladić godinama igrao.

- Ne postoje reči kojima možemo da opišemo koliko ćeš nam nedostajati i koliku si prazninu u srcu ostavio. Čuvaćemo sećanje na tebe dokle god postojimo. Počivaj u miru - Stefan Marić (1997-2023)- objavljeno je na Fejsbuk stranici KUD - a.

"Ugašena mladost, osmeh.... Tuga" “Velika tragedija i tuga“, „Anđeli neka te čuvaju Stefo“, „Počivaj u miru veseli momče, saučešće porodici Marić“ - glase neke od brojnih objavljenih poruka.

Mladi Trsteničanin je teško povređen u nesreći i transportovan je sa lica mesta gde se nesreća dogodila 4. juna, do Opšte bolnice Kruševac.

Odatle je transportovan u UKC Niš gde su se lekari borili za njegov život. Na žalost, posle duže od nedelju dana borbe, S.M. je preminuo.

Do nesreće je došlo kada je mladić izgubio kontrolu nad putničkim vozilom marke fiat punto. Sleteo je s puta i udario u banderu, posle čega se vozilo više puta prevrnulo.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.