DONETA PRESUDA ZA VLADIMIROVO UBISTVO: Ubijen dok je šetao sa devojkom u Mileševskoj
Policija (ilustracija), Foto: Damir Dervišagić

saopšteno je

DONETA PRESUDA ZA VLADIMIROVO UBISTVO: Ubijen dok je šetao sa devojkom u Mileševskoj

Vladimir B. je u prvi mah pokušao da pobegne, ali ubica je izašao iz automobila i sustigao ga, ispalivši mu još nekoliko metaka u glavu

Objavljeno:

Vladimir B. (37) ubijen u Mileševskoj ulici u Beogradu pre 8 godina, a presuda njegovim "dželatima" doneta je danas u Višem sudu u Beogradu.

"Viši sud u Beogradu je 13. juna 2023. godine doneo i javno objavio presudu kojom je okrivljenog Ratković Predraga oglasio krivim zbog izvršenja krivičnih dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, a u sticaju sa krivičnim delom posebni slučajevi falsifikovanja isprave, kao što je okrivljene Ratković Predraga i Blagojević Stefana oglasio krivim zbog izvršenja krivičnog dela ubistvo u saizvršilaštvu. Okrivljeni Ratković Predrag osuđen je na jedistvenu kaznu zatvora u trajnju od šesnaest godina i na novčanu kaznu u iznosu od 200.000,00 dinara, a okrivljeni Blagojević Stefan na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od dvadeset godina. Prilikom objavljivanja presude, predsednik veća ukratko je saopštio razlogepresude, a protiv iste dozvoljena je žalba Apelacionom sudu u Beogradu", saopštili su.

Podsetimo, na njega je napadač iz automobila "fiat bravo" pucao dok je šetao trotoarom zajedno sa svojom devojkom u Mileševskoj ulici.

Vladimir B. je u prvi mah pokušao da pobegne, ali ubica je izašao iz automobila i sustigao ga, ispalivši mu još nekoliko metaka u glavu.

Devojka koja je u trenutku napada bila sa Vladimirom B. nije povređena i ona je odmah odvezena kolima Hitne pomoći.

Muškarac koji je pucao na njega imao je crnu fantomku na glavi.

Bonus video:

05:13

UBISTVO KNEZA MIHAILA OBRENOVIĆA

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.