PRETUČEN DEČAK IZ SMEDEREVA: Dvojica mladića ga šutirala i tukla kaišem DOK JE ŠETAO SA SESTROM
Policija (ilustracija), Foto: Printscreen/RTS

UŽAS

PRETUČEN DEČAK IZ SMEDEREVA: Dvojica mladića ga šutirala i tukla kaišem DOK JE ŠETAO SA SESTROM

Tinejdžera su pojurila dvojica napadača - jedan punoletan i jedan maloletan.

Objavljeno:

Dvojica mladića od kojih je jedan punoletan, a drugi maloletan u subotu uveče pretukli su dečaka u Smederevu, a fotografije jezivih povreda koje je zadobio osvanule su na društvenim mrežama. Kako dečakov otac tvrdi u svojoj objavi na fejsbuku, njegov sin je prebijen dok se šetao sa svojom sestrom, kada je na njega iz čista mira nasrnula grupa mladića.

Kako tvrdi dečakov otac, njegov sin mladiće koji su ga pretukli "u životu nije video", a oni su ga "bez razloga oštrim predmetom tukli i šutirali krvnički po celom telu".

- Samo sam pustio dete sa sestrom da ode da prošeta do grada. Da li treba da budem srećan što je izvukao živu glavu od pobesnelih 10-15 maloletnika koje nikad u životu nije video,koji su ga bez razloga tukli krvnički kaišem i šnalom od kaiša? - napisao je on u uznemirujućoj objavi.

Kako nezvanično saznaje "Blic" institucije su odmah obaveštene o ovom prebijanju, a po nalogu Osnovnog i Višeg javnog tužilaštva u Smederevu policija je nakon saznanja o napadu odmah reagovala i identifikovala i uhapsila napadače. Kako se sumnja, u pitanju su jedan maloletnik i jedan punoletni mladić koji se terete za nasilničko ponašanje.

Prema informacijama koje poseduju mediji, a šta pokazuju prvi podaci iz istrage, sve se dogodilo u subotu, 10. juna uveče, a napadu je prethodilo koškanje grupice mladića.

Tinejdžera su pojurila dvojica napadača - jedan punoletan i jedan maloletan.

- Pretučeni dečak nije teže povređen, a iste noći je doveden u Beograd kako bi u bolnici bio pregledan i ujutru je pušten kući. Punoletni napadač je zadržan do 48 sati, a maloletnik je sproveden kod sudije za maloletnike. Više tužilaštvo će tražiti da mu bude određen pritvor - kaže izvor "Blica" upoznat sa slučajem.

Bonus video:

00:18

Tuča nasred raskrsnice u Kaluđerici

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.