UHAPŠENA MAJKA KRIMI ĆERKI IZ SLOVENIJE: Devojke negirale, a ona SVE PRIZNALA
Foto: Privatna arhiva/Kurir

javljeno je

UHAPŠENA MAJKA KRIMI ĆERKI IZ SLOVENIJE: Devojke negirale, a ona SVE PRIZNALA

Za razliku od njenih ćerki, M.H. je priznala krivicu i 2. juna je potpisala sporazum sa tužilaštvom

Objavljeno:

Slovenska državljanka poreklom iz Albanije M.H, uhapšena je zbog trgovine drogom u Beogradu, a kako saznaje Kurir u pitanju je majka dveju Slovenki B.H. (24) i V.H. (29) u čijem je gepeku takođe pronađena droga!

Kako se saznaje, ona je uhapšena 27. marta, samo mesec i po dana nakon što su joj uhapšene ćerke.

- V. H. i B. H. uhapšene su 8. febrara pošto je policija u njihovom automobilu u Beogradu pronašla 48 paketa sa ukupno 30 kilograma marihuane za koju su one izjavile nije njihova. Nakon saslušanja njima je određen pritvor - podseća sagovornik Kurira.

Za razliku od njenih ćerki, M.H. je priznala krivicu i 2. juna je potpisala sporazum sa tužilaštvom. Odlukom suda je osuđena na 4 godine i 2 meseca zatvora.

V.H. i B.H. svakako su još pod istragom, a 3. aprila im je izrečena mera zabrane napuštanja mesta boravka, odnosno kućni pritvor.

Hapšenje
foto: MUP Srbije

Krimi-sestre Slovenke su u februaru, da podsetimo, kada su zaglavili u saobraćajnoj gužvi, uhapšene kad je u njihovom automobilu otkriveno oko 30 kilograma kanabisa. Sa policijskog snimka hapšenja može se videti da je nekoliko stručnjaka sa uperenim oružjem dotrčalo do srebrnog automobila marke "seat", Slovenke izvukli iz automobila bez cipela, u čarapama i vezali im lisice na leđima.

- Sumnja se da je droga bila namenjana za dalju preprodaju, a da je Kosovo i Metohija bilo krajnja destinacija - izjavio je tada izvor Kurira.

Sestre su, inače, živele luksuznim životom pre hapšenja, a na društvenim mrežama su pokazivale sav raskoš. Stalno su bile na egzotičnim putovanjima, a mnogo novca uložive su i u svoj izgled.

Bonus video:

00:32

Hapšenje droga

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.