OD POČETKA GODINE UBIJENO 17 ŽENA I 2 DEVOJČICE! Statistika FEMICIDA SVE GORA, njihova imena Srbija treba da PAMTI
Žrtve femicida, Foto: Društvene mreže

DA SE VIŠE NE PONOVI!

OD POČETKA GODINE UBIJENO 17 ŽENA I 2 DEVOJČICE! Statistika FEMICIDA SVE GORA, njihova imena Srbija treba da PAMTI

Ruski državljanin G. A. B. (51) usmrtio je sina G. A. A. (9) i suprugu G. O. B. (50), pa se obesio u stanu u Pančevu, a njihova tela nađena su u noći 6. juna

Objavljeno:

Statistika femicida u Srbiji sve je gora. Od početka godine, za svega 159 dana, ubijeno je 17 žena i dve devojčice. Od tih 19 ubistava 18 je okarakterisano kao femicid, a februar je bio ubedljivo najjeziviji mesec. Tada su oduzeti životi pet žena.

Nožem ubio suprugu i sina

Ruski državljanin G. A. B. (51) usmrtio je sina G. A. A. (9) i suprugu G. O. B. (50), pa se obesio u stanu u Pančevu, a njihova tela nađena su u noći 6. juna.

- On je bio hirurg, a ona pedijatar. Došli su prošle godine u Pančevu kako bi izbegli mobilizaciju. Videli smo Rusa kako se igrao sa sinom u dvorištu. Nasmejani... Sa njima je živeo i njen sin iz prvog braka, ali je deportovan kako bi učestvovao u ratu. Čujem da ih je ubio nožem - rekao je za Telegraf.rs jedan od komšija i dodao da je "krvi bilo u celom stanu".

Ubijena Ruskinja
Ubijena Ruskinjafoto: Privatna arhiva/Kurir

Sumnja se da je muškarac suprugu i sina ubio na spavanju. Njihova tela policija je pronašla u odvojenim krevetima.

Kako je rekao sagovornik blizak istrazi, prvi rezultati istrage pokazali su da je Rus sina najverovatnije ugušio jorganom, ali je nakon toga rečeno da ga je udavio rukama, a ženu po vratu isekao nožem, piše Telegraf.

"Pozdrav, ja sam ćerka G. O. B., nje već 12 sati nema na internetu, potrebna mi je vaša pomoć", ovim rečima se u grupi koja okuplja Ruse u Pančevu obratila ćerka žene čije je telo pronađeno u stanu na Kotežu u Pančevu.

Ona je tu poruku poslala u 21.11 sati na grupi na Telegramu, u šta je Telegraf imao uvid, ne sluteći zašto joj se majka ne javlja. Zahvaljujući toj poruci, klupko je počelo da se odmotava, a poruke o njihovom kretanju i životu su se samo nizale i bile sve dramatičnije kako je vreme odmicalo.

Braća mu pomagala u zločinu

M. Đ. (63), D. Đ. (65) i D. Đ (45) iz Ćićevca uhapšeni su zbog teškog ubistva u saizvršilaštvu. Oni su života lišili ženu R. J. (52) iz Jagodine.

M. Đ. je navodno bio partner, a sumnja se da su mu braća pomagala u zločinu. Sumnjiče se da su želi zadali više udaraca po glavi i telu. Prenma prvim informacijama, M. Đ. je svoju partnerku tukao drvenom motkom dok se nije onesvestila.

Žena je prevezena u kruševačku Opštu bolnicu gde je, od zadobijenih povreda, preminula.

- U pitanju su tri brata. Ta žena je živela kod njih. Moj otac ju je nedavno video sa njima u dvorištu, ali ne znamo ko ju je ubio, ni kako. Ne znamo s kim je od njih trojice bila u vezi, ali svi zajedno su živeli u toj kući - rekao je nakon zločina komšija za Telegraf.rs.

R. J. (52) iz Jagodine nađeno je na periferiji Ćićevca kod Kruševca, u kući M. Đ. (63), s kojim je navodno bila u emotivnoj vezi, a koji je i osumnjičen za njenu smrt. Uhapšena su i braća njenog partnera, zbog sumnje da su mu pomogli u zločinu.

Ubio bivšu partnerku, pa izvršio samoubistvo

Ivana R. (27) ubijena je je početkom maja kada je u njen kozmetički salon uleteo njen bivši partner V. R. (34).

V. R. je ranije prijavljivan za nasilje i bila mu je određena hitna mera zabrane prilaska devojci, kao i udaljavanje iz stana, a oduzeto mu je i so oružje koje je imao, zbog nasilja koje je nekoliko dana ranije počinio nad Ivanom.

Nakon ubistva, V. R. je pucao sebi u glavu.

Bio je prodavac oružja u prodavnici koja se nalazi u blizini kozmetičkog salona, odnosno solarijuma, koji je Ivana držala.

- Ništa nije ukazivalo na ono što sledi. Postoji mogućnost da ju je ubio zbog salona. Valjda je joj je kupio salon ili pomogao oko njega, pa je bes proradio nakon što su raskinuli. Ipak, sve i da je to razlog, mogao je naći drugi način da podele vlasništvo, bilo šta drugo, samo ne ovakav kraj - rekla je poznanica V. R.

Pucao u suprugu, pa sebe

U noći 3. maja došlo je do ubistva u Staroj Pazovi, pisao je RTB Stara Pazova.

Muškarac (82) je iz vatrenog oružja ubio suprugu (71), a potom izvršio samoubistvo.

Slučaj je u javnosti ostao pod velom misterije, što zbog toga što iz njihovog domaćinstva nije bilo prijave za bilo kakvu vrstu nasilja, što jer je 3. i 4. maja došlo do dva masovna ubistva.

Ubio majku čekićem

Danica N. (75) iz Osipaonice kod Smedereva izgubila je borbu za život, koja je trajala nešto više od mesec dana. Nju je 23. februara čekićem "Barozom" dva puta u glavu udario sin D. N. (51).

U bolnicu je primljena sa prelomom lobanje i kontuzijom mozga.

D. N. je, pod dejstvom alkohola, majku udarao dok se nije onesvestila, u bolnicu je primljena u teškom stanju. Obdukcija je pokazala jezive povrede koje joj je sin zadao po celom telu.

U trenutku hapšenja imao je više od dva promila alkohola u krvi.

Ubio majku, pa sebe

Poslednji u stravičnom nizu femicida dogodio se u Rumi, kada je penzionisani pukovnik Goran Randulić ubio majku, pa sebe.

Tela je u sredu, 24. aprila, pronašla jedna od Goranovih ćerki. Oruužje kojim je izvršen zločin pronađeno je u stanu.

- Starica je ležala na krevetu u sobi, a njen sin je bio kod ulaznih vrata. Tokom uviđaja pronađene su dve čaure, što ukazuje da je majku usmrtio jed­nim hicem, a drugim se ubio - naveo je Telegrafov izvor iz istrage, dodajući da ga ne čudi to što su stanari iz zgrade rekli da ništa ni­su čuli.

1 / 3 Foto: Kurir

- Pucanj ne mora da se čuje, jer tu ima više faktora. Možda su prozo­ri bili zatvoreni, ili u okolnim stanovima u tom trenutku nije bilo nikog, ili je možda vladala bu­ka... Hodnikom u tom tre­nutku niko nije prolazio - dodaje.

Goran se sa poro­dicom devedesetih godina iz Trepče doselio u Rumu, odakle je otišao u vojnu penziju. U stanu je živeo sa majkom Zlatom i supru­gom Zoricom, dok su mu dve ćerke u Beogradu. Zločin se dogodio u danu kada mu je preminula tašta.

Ruma
foto: Društvene mreže

- Zorica je u sredu otišla u Trepču da or­ganizuje sve oko sahrane svoje majke, koja je bila zakazana za četvrtak. Da li je ona zvala u stan, pa joj se niko nije javljao, a onda poslala ćerku da proveri šta je sa Goranom i Zla­tom, stvarno ne znam. Šta je tu ženu snašlo, ne daj Bože nikome, tri smrti u danu - rekla je, dan nakon strašne tragedije, jedna od Zoričinih pri­jateljica, koja je otkrila da je Goranova supruga bila zabrinuta za njegovo zdravstveno stanje jer su u poslednje vreme počela da mu naviru sećanja sa Ko­sova i Metohije.

Komšije iz zgrade gde je stanovao Goran sa porodicom kažu da je bio preke naravi. Nekad bi se u trenut­ku iznervirao i izvikao na nekoga, pa su se sa njim slabo družili, a ja­vljali su mu se samo u prolazu.

Dva ubistva za 24 sata

U pančevačkom naselju Margita dogodilo se ubistvo 22. aprila, kada je D. D. (64) nožem usmrtio staricu S. J. (77).

Do svađe koja je prethodila ubistvu došlo je zbog spora oko investitora.

- Zato je on pomahnitao i ubio je. Nesuglasice oko dogovora sa investitorom. On je došao do njene kuće s nožem, napao je, krvav išao ulicom. Hteo je da napadne još jednu ženu, ali je ona pobegla - tvrdio je sagovornik Telegrafa sa lica mesta.

Kako su naveli očevici, osumnjičeni muškarac bio je problematičan i "pomahnitao". Žrtva nije živela sama, već je imala i unuke.

Manje od 24 sata pre ubistva starice, Saša I. (46) iz leskovačkog sela Jarsenovo uhapšen je zbog sumnje da je ubio vanbračnu suprugu Gordanu D. (56) tako što joj je nožem naneo više ubodnih rana, usled čega je žena preminula na licu mesta.

Do zločina je došlo u kući njihovog komšije Zorana S. (62), kod kog su supružnici često boravili i navodno brinuli o njegovom zdravlju.

Pre ubistva njih troje su sedeli u dnevnom boravku Zoranove kuće i razgovarali. Ništa nije nagoveštavalo šta će da usledi. Domaćin je otišao u kupatilo kada je, kako se pretpostavlja, došlo do rasprave među supružnicima koja je okončana zločinom. Dok je bio u toaletu Zoran nije ni slutio šta se događa u susednoj prostoriji.

- Saša je ušao u kupatilo i oprao ruke, a Zoranu je rekao da ne ulazi u dnevnu sobu. Pošto ga on nije poslušao govorio mu je da ne gleda prizor koji ga je šokirao. Na podu je video Gordanu pokrivenu nekim stvarima, a oko nje lokvu krvi. Bio je u bunilu. Nije znao šta da radi. Seo je da se ne bi srušio, a Saša je pozvao policiju i otišao u seosku prodavnicu gde je ispričao šta je uradio - ispričali su meštani Jarsenova koji su u petak uveče bili i na licu mesta.

Zoran je Gordanu je video kako leži licem prema podu. Na leđima je navodno imala tri ubodne rane, a na glavi povrede nanete pesnicama ili nekim tupim predmetom.

- Mnogo je pio. Mešao je alkohol sa lekovima za smirenje, a priča se i da je koristio drogu. Više puta je bio u zatvoru. Poslednji put, kako smo čuli, šest meseci zbog nasilja u porodici. Gordana ga je u više navrata prijavljivala policiji, ali je i odustajala od njegovog gonjenja. Znala je i da mu uzvrati, pa i da ga prva napadne. Zimu su proveli kod Zorana jer nisu imali drva za ogrev. Više su ga koristili nego što su mu bili od koristi - rekli su meštani Jarsenova.

Kažu da je Gordana sa Sašom živela u ovom selu poslednjih nekoliko godina. Ona ima svoju porodicu u Beogradu, a priča se da je rodom iz ovih krajeva, iz nekog sela u okolini Medveđe. Niko ne zna kako su njih dvoje stupili u kontakt niti može da objasni zašto su ostajali u zajednici u kojoj je nasilje, po svemu sudeći, bila svakodnevnica.

Saša je više vremena proveo u zatvoru nego na slobodi, a Gordani je nuđen smeštaj u Sigurnoj kući, koji je ona odbila, uprkos tome što su joj socijalni radnici savetovali da napusti nasilnika. Ona je u kritilčnim situacijama odlazila svojoj porodici, ali bi se posle izvesnog vremena vraćala.

Ubadao devojčicu do smrti

Nevena P. (16) iz Ripnja ubijena je 10. aprila kada je Stojan I. (38) nožem napao celu njenu porodicu.

On je sa devojčicom i njenim bratom krenuo do prodavnice, da bi nedaleko od radnje rekao njenom bratu da ne sme da vozi dalje jer nema dozvolu i da on ode do prodavnice, a da će ga njih dvoje čekati. Kada se brat devojčice vratio, automobila nije bilo. Stojan je tinejdžerku odvezao nekoliko kilometara od kuće, gde ju je pored puta oko kog se nalaze samo njive i rastinje silovao, a potom nasmrt izbo nožem po vratu i stomaku i ostavio je da krvari ispod pruge. Devojčica je, kada su je pronašli davala minimalne znake života, ali lekari nisu uspeli da je spasu.

Ubijena devojčica
Ubijena devojčicafoto: Društvene mreže

Potom se vratio u kuću i nožem povredio članove njene porodice. Između ostalog, jurio je njenu sedetogodišnju sestru, ali je ona uspela da pobegne kod komšija.

Stojan je uočen na proplanku, gde je isprva policiji preito nožem, ali se predao desetak minuta kasnije.

On je dobro poznavao porodicu i neretko je bio u njihovoj kući, ali je, prema priči njegove braće, mislio da mu porodica ubijene devojčice baca crnu magiju. Komšije su ispričale da je često išao kod vračara i da je ljudima iz komšiluka nudio da piju mrtvačku vodu.

1 / 9 Foto: NEMANJA NIKOLIĆ

Stojan I. se na saslušanju branio rečima da su ga spopale crne misli jer mu se Nevena u kolima rugala i smejala. Prema njegovim rečima, njena porodica mu se podsmevala jer ima psihičkih problema od kojih se lečio. Rekao je da mu je jako žao zbog svega sto se dogodilo i da hoće da izvrši samoubistvo.

Andreu ubio partner

Majku šestoro dece Andreu Kocić (35) iz Jagodine ubio partner. Nesrećna žena je nasmrt pretučena i deseta je ubijena ove godine.

Andrea je napustila supruga jer je trpela nasilje, a nije ni slutila da će isto da trpi i od strane novog partnera.

Ubijena Andrea K.
Ubijena Andrea K.foto: Printscreen/Facebook

- Ona se razvodila od supruga sa kojim ima petoro dece. On ju je zlostavljao, trpela je nasilje non-stop. S ovim nije bila dugo, ali je on poznat kao problematičan, valjda se i drogira. Čuli smo da ju je tukao dok nije umrla - rekle su komšije nesrećne žene.

Njen ubica Bojan Manojlović je nakon zločina mirno sačekao policiju i predao se.

Obdukcija je završena, ali još nije stigla u tužilaštvo. Sumnja se da je žena izdahnula nakon brojnih povreda i preloma, ali i da je imala unutrašnje krvarenje. Ona je kobnog dana bila u nasilnikovom stanu, a komšije su čule buku i pozvale policiju.

- Osumnjičeni se tereti da je oštećenu lišio života tako što joj je zadao više udaraca rukama i nogama po glavi i telu. On je saslušan i branio se ćutanjem - rekli su za Telegraf.rs iz VJT u Jagodini.

Andrea Bojana Manojlovića nije prijavljuvala za nasilje, ali protiv njega jesu ranije izricane hitne mere za sprečavanje nasilja u porodici.

Bivšu partnerku ubio na ulici

Sanja Manoilov (47) iz Pirota ubijena je nasred ulice u centru grada dok je birala voće. Života ju je lišio bivši partner koji je imao zabranu prilaska i komuniciranja, tako što joj je prišao s leđa i pucao joj u glavu.

Pirot
foto: Facebook

Sanja se više od godinu dana borila za svoj mir, ali nije mogla da pobegne od čoveka koji ju je proganjao i naposletku joj oduzeo život.

Osumnjičeni Miroslav M. dva puta ze osuđivan za proganjanje. On je potpisao sporazum o priznanju krivice i osuđen je na novčanu kaznu od 100.000 dinara. Za ponovljeno delo dobio je zabranu prilaska, a sudija za prethodni postupak ocenio je da se izrečenom merom zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa svedocima i oštećenom, može se ostvariti svrha propisivanja mere kojom se obezbeđuje nesmetano vođenje krivičnog postupka.

Sanja suđenje nije dočekala jer Miroslav ne samo da je prekršio zabranu prilaska, već ju je lišio života.

Nasmrt pretukao dvogodišnje dete

Dvogodišnja Petra Valdulović iz Zajačara preminula je kada ju je brutalno prebio očuh Miloš Nikolić, tako što ju je udarao po glavi i telu dok nije prokrvarila i pala u nesvest, a njena majka Jelena Todorovska (24) sve je to posmatrala.

- Policija je na zidu u kući videla krv, a u ćošku na podu komad devojčicine iščupane kose. Urađena je DNK analiza i utvrđeno je da to Petrina krv. Veruje se da je Miloš Nikolić, osumnjičen za njeno brutalno ubistvo, osim što ju je udarao šakama po telu i glavi, digao držeći je za kosu i udarao njenom glavom o zid dok joj nije išupao kosu sa kožom i tu je dete palo na pod - rekao je ranije sagovornik za Telegraf.rs.

Zaječar
foto: Kurir / S.B., Printscreen/Facebook

Njena majka Jelena Todorovska (24) je sve posmatrala, a kako saznajemo, na saslušanju je dala izjavu, odnosno, svoje "objašnjenje" o nastanku povreda svoje ćerke od kojih je malena preminula nakon sat vremena borbe lekara da joj spasu život.

- Ona je rekla da je devojčica sama pala i ogulila deo glave o sto, a da je ona za to vreme bila u WC i nije stigla da joj pomogne - rekao nam je sagovornik.

Milošu Nikoliću, ako se dokaže da je kriv za delo koje mu se stavlja na teret, preti doživotna kazna zatvora, dok se majka za sada tereti za zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica. Njena majka je 22. marta puštena iz pritvora.

Ubio suprugu u stanu

Telo Dragane P. (54) i Aleksandra D. (58) pronađena su 15. februara, pola sata nakon ponoći, u stanu u Bulevaru oslobođenja. Aleksandar je upucao svoju partnerku, a potom i sebe.

Komšije su nakon zločina rekla da ništa nisu primetile "sve dok 15" policajaca nije ušlo u zgradu.

- Aleksandar je radio kao obezbeđenje. Nekoliko godina već zivi sa Draganom, nisu venčani. Voleo ju je mnogo, čak i nekad pokazivao ljubomoru. Umela je da ga napusti, a on bi patio sve dok se ne vrati. Sad mogu da vam kažem da sam se mogla zakleti da ruku ne bi digao na nju - rekla je jedna od komšinica vanbračnog para sa Voždovca.

One je istakla da je čula da je Aleksandar bio živ kada je pilicija ušla u stan, ali da je izdahnuo pre dolaska Hitne pomoći. Pored njegovog tela pronađen je pištolj.

Usmrtio ženu sekirom

Zločin iz strasti dogodio se 14. febuara u Donjem Tavankutu kod Subotice, kada je pronađeno telo Marije Jurić (65) koju je ubio Miroslav P. (45).

Miroslav i Marija su bili u emotivnom odnosu. Nakon svađe, on ju je usmrtio sekirom, a potom telo nesrećne žene zakopao u pod kuće. Policija je zatekla jezivi zločin.

Subotica
foto: FACEBOOK / DRUSTVENE MREZE

- Svemu je pretohodila svađa. On je potom uzeo sekiru, udario je nekoliko puta i telo zakopao u pod sobe i prekrio stazom. Ubio ju je pre nedelju dana i nastavio da živi u toj kući. Kada je došla policija, on je sve priznao - rekao nam je sagovornik i dodao da je tačno da je Miroslav, kako su naveli mediji, radio u pogrebnom preduzeću i da je dobio otkaz jer je krao pare od kolega.

Nevenu ubio suprug policajac

Nevena Bekić (20) ubijena je 10. februara. Nju je pištoljem usmrtio suprug policajac, koji je potom sebi oduzeo život.

Đorđe P., Nevena P., Grocka
foto: Društvene mreže

Nevena se za Đorđa Pavlovića udala 8. marta prošle godine, a već 23. januara ove godine ona se vratila u dom svoje majke Ivane Bekić u Grocku. Suprug je tada prvi put potegao pištolj na nju, ali ona nije želela da ga prijavi policiji jer je znala koliko voli svoj poziv. Jednostavno se okrenula. Majka Ivana ju je podržala u odluci.

Ipak, 10. februara ove godine nađena je mrtva u kući pored Đorđa. On im je presudio. nakon kraće rasprave.

- Nikada se nisam mešala u Nevenim izbor. Ona je moja ćerka i kada mi je rekla da je zaprošena bila sam najsrećnija na svetu. Znala sam kakve je obaveze kroz život čekaju, ali ona mi je rekla da je na sve spremna. Ja sam je podržala kao što i radim sa druge dve ćerke - rekla je u ispovesti njena majka Ivana Bekić.

Brat i sestra ubili maćehu

U noći između 6. i 7. feburara stravičan zločin je zatekao selo Trešnjevica kod Paraćina. Brat i sestra, Marko P. (23) i Milica P. (27) nasmrt su izboli maćehu Marinu M. (50) u porodičnoj kući. Nakon toga, napali su svog oca i izboli ga više od 40 puta, ali je čovek, srećom, preživeo.

Osumnjičeni brat i sestra
Osumnjičeni brat i sestrafoto: Društvene mreže

Njih dvoje su bili poznati kao problematični i protiv njih se i ranije vodio krivični postupak za nasilničko ponašanje. Koliko je hladnokrvan Marko je pokazao kada su ga priveli jer je napao svog oca, a on je policajcima mirno rekao: "Ubio sam i maćehu".

Ubijena žena
Ubijena ženafoto: Petar Aleksić

Vruje se da je ćerka držala oca dok ga je sin ubadao kuhinjskim nožem. Takođe se sumnja da je otac u jednom trenutku uspeo da otme nož, ali je Marko uzeo šipku i udario ga u ruku.

Napadnuti je uspeo da pobegne kod komšije koji je pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Tinejdžer ubio tetku

Sedamnaestogodišnji Lj. B. ubio je svoju tetku Stanku Mićić u porodičnoj kući u mestu Mileševo nadomak Bečeja, a zločin je počinio iz čistog koristoljublja.

To je potvrdio nećak pokojne Stanke Domino Feher koji kaže da je Lj. B., prema njegovim saznanjima, zverski pretukao tetku čekićem, ubadao je po telu i na kraju udavio nesrećnu ženu, a zatim joj ukrao auto i pobegao u Bačku Topolu.

Stanka je pronađena nasred dnevne sobe. Njeno telo bilo je do pola prekriveno ćebetom, te je pitanje kada bi uopšte bila pronađena da jedan njen poznanik nije video njen automobil u Bačkoj Topoli i u njima Lj. B., a potom počeo da se raspituje gde je ona.

- Svi smo i dalje u šoku ali polako smo počeli da "slažemo kockice". Stanka je bila divna žena, uvek spremna da pomogne. Ona bi i košulju sa leđa skinula i poklonila nekome kada bi znala da će tog nekoga barem malo ugrejati, a živela je teško od nadničarske plate. Međutim, upravo zato što je bila tako dobra, saznali smo da je godinama skupljala novac i pravila neki svoj fond za crne dane. Nije htela nikome da bude na teretu i praktično je skupljala pare da jednog dana niko ne mora da plaća njenu sahranu. Eto šta je sada dočekala. Izgleda da je Lj. B. nekako saznao za to te da je najverovatnije zbog toga došao kod nje da bi je opljačkao - ispričao je uznemireni rođak.

Sestre pronađene mrtve

Sestre Jelisaveta (76) i Gordana Đ. (78) pronađene su mrtve 31. januara u stanu na Bežanijskoj kosi.

Goran Đ., Bežanijska kosa
foto: Facebook / Kurir

Njihov ubica, Goran Đokić (37), počinio je samoubistvo, a njegovo telo nađeno je u automobilu marke "fiat" ispred jedne zgrade. Pored njega je bilo oproštajno pismo. Kako su naveli iz istrage za Telegraf.rs, Goran je bio u vezi sa Jelisavetom, čiji je muž preminuo u Domu za stare u kojem je radio, nakon čega je on počeo da se viđa sa njom.

1 / 3 Foto: MUP

- Jelisaveta je počela da se viđa sa 40 godina mlađim Goranom koji je radio u Domu za stare u kojem je njen muž boravio i preminuo. To ih je zbližilo, a on je tako i znao da njih dve imaju pare. Ona se, od kada je uplovila u vezu sa njim, potpuno promenila, čak je počela da nosi i perike i da se više sređuje. Komšije su sve to primetile, a počele su da viđaju i mlađeg muškarca, koji je sve češće dolazio u njihov stan - rekli su nam iz istrage slučaja.

Bonus video:

00:43

Ubistvo u Novom Sadu

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.