NAJVEĆI MONSTRUMI KOJE SRBIJA PAMTI: Ovo su najjezivije ubice dece za koje Srbija zna! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva, Fejsbuk, Kurir

STRAVIČNO!

NAJVEĆI MONSTRUMI KOJE SRBIJA PAMTI: Ovo su najjezivije ubice dece za koje Srbija zna! (FOTO)

Ovi stravični zločini su potresli Srbiju, a mnogi ljudi ni do danas nisu zaboravili detelje ubistava koji lede krv u žilama.....
Objavljeno:

Srbiju je potresao čitav niz ubistava dece i mladih. Mnoge porodice su ostale bez svojih voljenih zbog surovih postupaka monstruma koji se nisu libili zločinačkih namera i dela.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovo su najveći monstrumi čiji su zločini uzdrmali Srbiju.

1. Vladica Rajković

foto: Kurir

Vladica Rajković (28), iz Zaječarskog sela, Vratanica oteo je sa rođendana svoje jednogodišnje bratanice, Anđelinu Stefanović, koja je trebalo da napuni četiri godine, odveo je do šume, udaljene oko 700 metara od prvih kuća, i tu je, u jarku - silovao! Nakon toga, detetu je presudio udarcima kamenjem i rukama, tako da je telo devojčice bilo unakaženo!

Vladica je bio problematičan, sklon krađama, pravljenju dugova i opijanju, ali niko nije mogao ni da pretpostavi da je sposoban da počini ovakav zločin.

foto: Večernje novosti

Naime, Anđelina se na rođendanu lepo provodila. Igrala se sa drugom decom, jela tortu, trčala, smejala se... Tada je došao Vladica. Igrao se sa decom, pravio im je balončiće, puštao da ga jašu, šalio se sa decom... A onda je usledio stravičan zločin.

2. Arpad Sabo

foto: PRINTSKRIN / FEJSBUK

Slavici Sabo (24) i njenoj četvoromesečnoj ćerki Nikolini Sabo život je na najsvirepiji način oduzeo 14. avgusta je njen muž, odnosno otac deteta Arpad Sabo (29).

foto: PRINTSKRIN / FEJSBUK

Arpad Sabo je bio pod dejstvom alkohola, kada se najpre posvađao sa suprugom, a potom je izvadio nož i izbo, a nakon toga je ubio njihovu četvoromesečnu bebu. Pobegao je pešice. Zahvaljujući munjevitoj reakciji novosadske policije pronađen je i uhapšen u Bačkoj Palanci.

3. Dragan Đurić

Dragan Đurić iz Surčina, osuđen je na 40 godina zatvora jer je u julu 2014. u Bajmoku svirepo ubio Tijanu Jurić (15).

foto: Fejsbuk

Đurić je uhapšen 7. avgusta 2014. godine, 13 dana pošto je u Bajmoku nestala Tijana Jurić. On je brzo nakon hapšenja do detalja opisao kako je kobne večeri pio alkohol, pa je oteo devojčicu, ubacio je u auto, pokušao da je siluje i na kraju je ubio.

UBICA TIJANE JURIĆ ŽELI NOVO SUĐENJE: Monstrum tvrdi da mu je policija smestila ubistvo!

foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK/JURIĆ IGOR

Čak je odveo policiju do zabačene napuštene kuće pored divlje deponije pored Čonoplje, gde je zakopao telo.

Viši sud u Subotici je zbog ovog zločina koji je potresao javnost u Srbiji osudio Đurića na maksimalnu zatvorsku kaznu, što je potvrdio i Apelacioni sud u Novom Sadu.

Smrt ih odvela u legendu: Ovi klinci su dali živote da bi Srbija bila bolja! (FOTO) (VIDEO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.