U bolnicu uleteo s puškom! Naoružan prošetao kroz grad, pa ušetao u Klinički centar!

DRAMA U NOVOM SADU

U bolnicu uleteo s puškom! Naoružan prošetao kroz grad, pa ušetao u Klinički centar!

Za sada nije poznato koje su bile namere ovog naoružanog tridesetpetogodišnjaka. Kod njega su nakon hapšenja pronađeni puška "papovka", municija i bajonet
Objavljeno: 10:39h

U krugu Kliničkog centra Vojvodine jutros oko 7:30 časova priveden je muškarac star 35 godina koji je šetao naoružan sa puškom, saznaje 021.rs. Kako je potvrđeno, radi se o pacijentu metadonskog centra koji je navodno prošao kroz ceo grad naoružan i došao do kruga Kliničkog centra. Odmah su ga primetili radnici obezbeđenja i o tome obavestili policiju, koja ga je ubrzo privela. Za sada nije poznato koje su bile namere ovog naoružanog tridesetpetogodišnjaka. Kod njega su nakon hapšenja pronađeni puška "papovka", municija i bajonet. Iz Kliničkog centra su saopštili da je reakcijom njihovog obezbeđenja sprečeno da dođe do tragičnih posledica.

Profimedia
-Jutros oko 7:30 časova uočeno je posedovanje vatrenog oružja kod jednog od korisnika Centra za dnevni tretman zavisnika, koji se nalazi kod ulaza u Klinički centar Vojvodine. Blagovremenom reakcijom pripadnika Službe za obezbeđenje KCV izbegnute su tragične posledice. Odmah su na lice mesta pozvani pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, koji su obavili uviđaj, i preduzeli mere postupanja u takvim situacijama, te je kretanje vozila u tom delu kruga KCV ubrzo normalizovano. Redovan rad u KCV ni jednog trenutka nije bio u prekidu - navode iz KCV-a, prenosi portal 021. (Espreso.co.rs / 021.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.