"SUTRADAN SMO SAZNALI...": Svedočio i VERENIK devojke koju je sa TAKSIJEM oteo UBICA iz Mladenovca!
J.A. sa verenikom, Foto: Petar Aleksić

opisao dramu

"SUTRADAN SMO SAZNALI...": Svedočio i VERENIK devojke koju je sa TAKSIJEM oteo UBICA iz Mladenovca!

Tokom razgovora sa verenicima, nakon što su napustili zgradu smederevskog tužilaštva, videlo se da su uznemireni

Objavljeno:

Devojka J. A. (19) koja je juče svedočila u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu o tome kako joj je pomahnitali U.B. (20) iz Mladenovca nakon masakra upao u taksi i seo pored nje, došla je u zgradu tužilaštva u pratnji svog verenika.

U istrazi o masakru koji se dogodio 4. maja u selima Malo Orašje i Dubona kod Smedereva i Mladenovca, svedočio je i verenik J. A. i on je jedan od 50 svedoka koji će biti ispitani u ovoj instituciji.

Kako je ispričao mladić, koji je išao ruku pod ruku sa svojom hrabrom devojkom, on je kobne večeri čekao svoju verenicu da dođe iz Smedereva kod njega na Ub. Kako kaže, put od Smedereva do Uba traje oko sat i po vremena, ali se ovoga puta odužio duplo, zbog čega je bio izuzetno zabrinut.

trudnica, Mladenovac, masakr
foto: Petar Aleksić

Bio sam zabrinut za nju, jer se vožnja odužila od Smedereva do Uba. Inače treba sat i po, a nje nije bilo tri sata! Nisam znao šta da mislim, da li je neka saobraćajka ili šta se desilo, a kada je došla, sve mi je ispričala. Ostao sam šokiran. Sutradan smo saznali kakvo je zlo taj mladić počinio – kaže ovaj mladić.

Tokom razgovora sa verenicima, nakon što su napustili zgradu smederevskog tužilaštva, videlo se da su uznemireni, a detaljno su ispričali šta se sve izdešavalo kobne večeri.

Naime, J.A. je odmah na početku navela da je slagala masovnog ubicu U.B. da je trudna kako bi spasila svoj žiovt, ali i život tasksiste koji je prevozio iz Smedereva do Uba.

Bonus video:

02:36

REKONSTRUKCIJA MASAKRA U MLADENOVCU! Novinar Kurir TV na mestu nezapamćenog krvavog pira u kom je stradalo OSMORO MLADIH LJUDI

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.