JEZIVO SVEDOČENJE SILOVATELJA: Kad sretnem neku ženu, ne mogu da obuzdam seksualni nagon! (FOTO)
Foto: Profimedia

nije čist!

JEZIVO SVEDOČENJE SILOVATELJA: Kad sretnem neku ženu, ne mogu da obuzdam seksualni nagon! (FOTO)

"Molim vas da me pošaljete u ludnicu na lečenje, jer imam nenormalan seksualni nagon, koji ne mogu da kontrolišem", priznao je Miroslav Dimović na prvom sudskom pretresu u Višem sudu u Beogradu
Objavljeno:

Miroslav Dimović (38) iz Subotice, optužen za silovanje komšinice i pokušaj silovanja žene koju je video u gradskom autobusu, šokirao je sud svojim priznanjem da ne može da kontroliše seksualni nagon kada vidi žene i da mora da ih prisili na seks!

- Uzbudim se čim vidim neku ženu! Kad nemam stalnu devojku i redovne seksualne odnose, onda onanišem! Idem na Plavi most i tamo plaćam kurve, ali kad sam bez novca, ne mogu uvek da se obuzdam kad sretnem neku ženu! Molim vas da me pošaljete u ludnicu na lečenje, jer imam nenormalan seksualni nagon, koji ne mogu da kontrolišem - priznao je Miroslav Dimović na prvom sudskom pretresu u Višem sudu u Beogradu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Shutterstock

Optužnica tereti Dimovića da je 21. decembra 2015, oko 22 sata, silovao J. Đ. na zemljanoj stazi između autoputa i stambenih zgrada u Zemun polju. Devojku je pratio neosvetljenim putem, a onda oborio na zemlju i silovao u blatu! Od devojke je prvo zahtevao da imaju seksualni odnos, a kada je ona odbila i pokušala da pobegne, uspeo je da je stigne, obgrlio ju je s leđa, a onda joj nasilno skinuo pantalone i donji veš i prisilio je na seksualni odnos.

Drugu žrtvu V. J. je primetio u gradskom prevozu i pratio ju je do zgrade u kojoj živi. S njom je ušao u lift i nasilno upao u stan dok je otključavala vrata! Ženu je ugurao u kupatilo, oborio na pod i udarao rukama i nogama po glavi i celom telu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.