"PRESTRAVLJENI SMO": Komšije o pucnjavi na Vračaru, za napadačem se TRAGA
Pucnjava na Vračaru, Foto: Damir Dervišagić

užas

"PRESTRAVLJENI SMO": Komšije o pucnjavi na Vračaru, za napadačem se TRAGA

Mladići su upucani u nogu i leđa, a obojica su iz kriminogene sredine

Objavljeno:

U ranim večernjim satima na Vračaru, na uglu ulica Maksima Gorkog i Cara Nikolaja, došlo je do pucnjave u kojoj su ranjene dve osobe.

Mladići su upucani u nogu i leđa, a obojica su iz kriminogene sredine.

Žena koja živi u zgradi gde se desila pucnjava rekla je da nije videla šta se dogodilo, ali da je čula tri pucnja od kojih je mislila da su petarde.

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

- Izašla sam na terasu i videla da su ljudi prekoputa zgrade istraumirani. Kad sam sišla dole je ležao je ranjeni dečko. Kasnije sam čula da je napadač pobegao i valjda ranio još jednu osobu. Prestravljeni smo. Ko zna gde je pobegao - rekla je komšinica za "Blic".

- Dva muškarca su upucana, sumnja se da je isti incident u pitanju, obojica su prevezena u Urgentni centar, a istraga je u toku - potvrđeno je za "Blic"u MUP.

00:18

Pucnjava u ulici Maksima Gorkog

Podsećamo, jedan od ranjenih muškaraca je pogođen u nogu i u pitanju je osoba iz kriminogene sredine. U Urgentnom centru konstatovano da je upucan u natkolenicu. U isto vreme, u obližnjoj Novopazarskoj ulici, policija je zatekla još jednog ranjenog muškarca. I on je sa ranom na leđima prevezen u bolnicu. Kako saznajemo, i on ima kriminalni dosije.

00:18

Pucnjava u ulici Maksima Gorkog

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.