JOŠ SE TRAGA ZA POLICAJCEM OSUMNJIČENIM ZA UBISTVO MLADIĆA U PRIBORJU: Policija ima SAZNANJA da se ovde krije!
Osumnjičeni policajac, Foto: Printskrin/društvene mreže

ubistvo u priboju

JOŠ SE TRAGA ZA POLICAJCEM OSUMNJIČENIM ZA UBISTVO MLADIĆA U PRIBORJU: Policija ima SAZNANJA da se ovde krije!

Kako su naveli očevici, tragično nastradali provodio se sa društvom u gradu

Objavljeno:

Policajac I. A. (28), osumnjičen za ubistvo mladića E. Ć. (35) u kafiću u Priboju nalazi se u bekstvu 24 časa, a policija "češlja" ovo mesto jer imaju saznanja da se njihov kolega krije na ovoj teritoriji.

Kako se saznaje, policija je privela trojicu mladića za koje se sumnja da su pomagali u zločinu, a kako se sumnja I.A. je usmrtio mladića metalnim bokserom.

Obdukcija ubijenog danas će biti gotova.

Sahrana E. Ć. biće održana u utorak 23. maja 2023.

Iza ubijenog E.Ć. ostale su dve sestre, sestričine, stričevi, ujaci, tetke i ostala rodbina. Oba roditelja su ranije preminula.

Prema rečima očevidaca iz lokala u kome je došlo do tragedije, E.Ć. se provodio sa društvom u jednom kafiću, dok je pored šanka stajao I. A. sa kolegom.

- Nakon kraće svađe, Igor je nasrnuo na E.Ć. i tukao ga sve dok nije pao na pod i ostao nepomično da leži. Sve se odigralo u nekoliko sekundi, a taj njegov kolega policajac nije stigao da odreaguje. Bukvalno se sve dogodilo dok je on uopšte bio svestan šta se događa. Kroz ceo kafić se prolamao vrisak: „Ubio ga je, ubio ga je“. Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt - kaže mladić koji je kobne večeri bio u kafiću.

Ubijeni E.Ć.
Ubijeni E.Ć.foto: Printscreen/Facebook

Kako su naveli očevici, tragično nastradali provodio se sa društvom u gradu, kada mu je prišao I.A. koji se nalazio u istom lokalu i nakon kraće rasprave krvnički počeo da ga udara i to sa metalnim boksom. U trenutku kada se E.Ć. okrenuo i hteo da se udalji od Igora, policajac je tada nasrnuo na njega. Od udaraca zadobijenih mladić je pao na pod i ostao nepomičan da leži.

– Njih dvojica su bili u istom lokalu, kada je Igor prišao E.Ć., počela je rasprava a zatim i tuča. Krvnički ga je udarao. E.Ć. je pao na pod i tako povređen nastavio da leži. Kad je stigla Hitna pomoć mogla je da konstatuje samo smrt nesrećnog mladića – isprčao je za Rinu jedan od očevidaca.

Na lice mesta ubrzo je stigla Hitna pomoć, međutim tridesetpetogodišnjem muškarcu spasa nije bilo.

Hitna pomoč / Ilustracija
Hitna pomoč / Ilustracijafoto: Damir Dervišagić

Kako se saznaje, I. A. je pripadnik specijalne policijske jedinice u Beogradu, koji je tokom vikenda došao u rodni grad Priboj i u trenutku ubistva bio je van dužnosti.

Kamere

Lokal ima sigurnosne kamere koje će pomoći u rešavanju ovog slučaja.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.