EKSKLUZIVNI SNIMAK: Na ovom mestu se pre 12 godina desio NAJMONSTRUOZNIJI ZLOČIN U SRBIJI! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić, Privatna arhiva

ovo mesto krije veliku tajnu

EKSKLUZIVNI SNIMAK: Na ovom mestu se pre 12 godina desio NAJMONSTRUOZNIJI ZLOČIN U SRBIJI! (FOTO) (VIDEO)

Posetili smo Zvezdarsku šumu i mesto na kom je 16. jula 2005. godine Mališa Jevtović monstruozno tukao i silovao trogodišnju Katarinu, ćerku svoje ljubavnice Ane Filipović
Objavljeno: 11:09h

Zvezdarska šuma.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Psić sa štapom u ustima trči kroz park. U blizini česme parkiran je automobil, karavan. Na klupici pored četvoročlana porodica uživa zu sunčanom danu.

foto: Filip Plavčić

Dok koračate njenim puteljcima, ništa ne pokazuje da je ova šuma pre 12 godina bila mesto na kom se dogodio tada najmonstruozniji zločin koji je potresao celu Srbiju, a o kojem se priča i danas.

Posetili smo Zvezdarsku šumu i mesto na kom je 16. jula 2005. godine Mališa Jevtović monstruozno tukao i silovao trogodišnju Katarinu, ćerku njegove ljubavnice Ane Filipović. Od posledica monstruoznog maltretiranja nesrećna devojčica je ubrzo preminula.

Ovako izgleda šuma koja krije mračnu tajnu!

Katarina Kaja Janković danas bi imala 15 godina, ali joj je život brutalno oduzeo Mališa Jevtović, ljubavnik njene majke silujući je do smrti u Zvezdarskoj šumi u Beogradu.

foto: Privatna arhiva

Sve je počelo na klupici u blizini česme. Mališa Jevtović je odveo trogodišnju devojčicu, a majka je ostala na klupici i pušila cigaretu.

foto: Filip Plavčić

Poveo je devojčicu sa sobom, odveo je do napuštene građevine. Tamo je tukao. Besomučno je udarao po telu. Po glavi. I silovao je. Nad bespomoćnim detetom iživljavao se sat vremena.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.