"POKAŽIMO DA SMO UZ PORODICU U NEIZMERNOM BOLU ZA MALENOM": Ceo Nikšić tuguje za devojčicom stradalom u pucnjavi!
Mesto tragedije, Foto: Stefan Stojanović

potresno!

"POKAŽIMO DA SMO UZ PORODICU U NEIZMERNOM BOLU ZA MALENOM": Ceo Nikšić tuguje za devojčicom stradalom u pucnjavi!

Sutra će u 14 časova na Bežanijskom groblju u Beogradu biti sahranjena B.A. (2011)

Objavljeno:

Četvoro dece, koje je dečak-ubica (13) ubio u pucnjavi u školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, biće sahranjeno danas.

Cela Srbija, ali i region tuguje za nastradalom decom. Danas je poslednji ispraćaj A.Č, dečaka pred kojim je bila blistava karijera, A.B, devojčice koja bi da nije ubijena u subotu slavila rođendan, S.N. devojčice sa najlepšim loknama i B.A. od koje su se oprostili i njeni Nikšićani.

Juče je u Crnoj Gori proglašen dan žalosti zbog dve tragedije koje su zadesile Srbiju prethodnih dana. Zastava na crnogorskoj ambasadi u Beogradu danima je na pola koplja...

1 / 7 Foto: Stefan Stojanović

Nikšićani se u tišini opraštaju od B.A.

- Sutra će u 14 časova na Bežanijskom groblju u Beogradu biti sahranjena B.A. (2011). Čestita staronikšićka porodica A. zaslužila je da, kad već svi Nikšićani koji imaju obavezu ne mogu da pođu i obave ljudsku, prijateljsku i građansku dužnost i izjave saučešće, Nikšić tišinom i mukom isprati malu B. na njen večni počinak.

- Imam jednu molbu za sve nikšićke ugostitelje, jer smatram da Nikšić ima veću obavezu od ostalih gradova u Crnoj Gori. Molim vas da sutra ugasite muziku u svojim objektima. Molim vas da sutra tišinom pokažemo A. da su Nikšić i Nikšićani zajedno sa njima u neizmernom bolu za malenom - stoji u jučerašnjoj emotivnoj objavi na Fejsbuku.

02:51

KAKVO JE MENTALNO STANJE NACIJE POSLE DVE TRAGEDIJE? Stručnjaci otkrivaju glavni uzrok posrnuća dece i UPOZORAVAJU NA JEDNU STVAR

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.