DEČAK SNIMAO KAKO VADI PIŠTOLJ IZ OČEVE FIOKE PA SIMULIRAO PUCNJAVU: Horor snimak kruži internetom, šta to RADITE?
Uznemirujuć snimak, Foto: Društvene mreže

UZNEMIRUJUĆE

DEČAK SNIMAO KAKO VADI PIŠTOLJ IZ OČEVE FIOKE PA SIMULIRAO PUCNJAVU: Horor snimak kruži internetom, šta to RADITE?

Dečak je izvadio i metak i pištolj, repetirao ga i simulirao pucnjavu

Objavljeno:

U ranim jutarnjim časovima u sredu se u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" dogodio krvavi pir kada je dečak, učenik sedmog razreda, izvadio pištolj i pucao u čuvara, nastavnicu istorije i prisutne đake. U pucnjavi je ubijeno osmoro dece i radnik obezbeđenja, a nastavnica istorije i šestoro učenika je ranjeno.

Mrežama su počeli da kruže jezivi snimci u kojima deca podržavaju ovaj užasan čin, pa se pored devojčice koja je veličala masovno ubistvo u školi, pojavio i snimak dečaka koji ide u četvrti razred, koji se snimao kako uzima pištolj iz očeve fioke. On je na početku snimka rekao odakle je i u koju školu u Srbiji ide, a onda je uradio ono što je sve potreslo.

Dečak je izvadio i metak i pištolj, repetirao ga i simulirao pucnjavu. Došli smo u posed snimka, ali zbog uznemirujućeg sadržaja ga nećemo objaviti. Dečak je na snimku rekao: "Da vidimo šta to ima u fioci mog oca. Naravno ima jedan bereta (dečak otvara fioku i vadi pištolj). Ima i metak. Sad samo da proverim da vidim da li je pun...", dečak je potom repetirao pištolj. Povodom snimka koji je napravio učenik se oglasila uprava škole u koju dečak ide.

"Slučaj maloletnog dečaka iz naše škole koji na snimku na društvenim mrežama repetira pištolj u svom stanu je, u ranim popodnevnim časovima, prijavljen policiji koja je postupala po prijavi! Ne brinite - sve je pod kontrolom", piše u saopštenju Uprave škole.

00:13

Lešće sahrana Dragana domara

(Espreso/MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.