ODREĐEN PRITVOR MLADIĆU (19) KOJI JE UPUCAO DRUGA (18) U LESKOVCU!
Policija / ilustracija, Foto: Stefan Jokić

teško delo protiv opšte sigurnosti

ODREĐEN PRITVOR MLADIĆU (19) KOJI JE UPUCAO DRUGA (18) U LESKOVCU!

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Leskovac, osamnaestogodišnji mladić zadobio je teške telesne povrede

Objavljeno:

Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu danas je saslušan osumnjičeni S. I. (19), iz Leskovca, zbog krivičnog dela teško delo protiv opšte sigurnosti i predložilo da mu bude određen pritvor u trajanju od 30 dana, saopštila je PU Leskovac.

- Isti je u prisustvu branioca izneo odbranu, nakon čega je Osnovnom sudu stavljen predlog za određivanje pritvora u trajanju do 30 dana - saopštilo je Osnovno javno tužilaštvo.

Podsetimo, on se sumnjiči da je sinoć, u svojoj kući u kojoj je sedeo sa drugovima, iz vazdušne puške, ispalio dijabolu i ranio osamnaestogodišnjeg druga.

Policija
foto: RINA

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Leskovac, osamnaestogodišnji mladić zadobio je teške telesne povrede i nakon što mu je ukazana pomoć u Opštoj bolnici u Leskovcu, prevezen je u Klinički centar u Nišu na dalje lečenje.

Podsetimo, ministarka zdravlja Danica Grujičić rekla je danas govoreći o incidentu u Leskovcu, da je mladić pogođen zrnom ugrožen, jer je zrno pogodilo kritično arteriju nakon čega je mladić izgubio litar i po krvi.

(Espreso / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.