DETE RANJENO U LESKOVCU IZGUBILO LITAR I PO KRVI: Ministarka Grujičić iznela detalje o zdravstvenom stanju!
KC Niš, Foto: Beta / Saša Đorđević

teške telesne povrede

DETE RANJENO U LESKOVCU IZGUBILO LITAR I PO KRVI: Ministarka Grujičić iznela detalje o zdravstvenom stanju!

Povređeni mladić A. Ć. je zadobio teške telesne povrede

Objavljeno:

Dete pogođeno zrnom u Leskovcu ugroženo je, jer je zrno pogodilo kritičnu arteriju, nakon čega je dečak izgubio litar i po krvi, izjavila je ministarka zdravlja Danica Grujičić.

Pripadnici leskovačke policije uhapsili su S. I. (19) iz ovog grada jer se sumnja da je sinoć dijabolom iz vazdušne puške ranio osamnaestogodišnjeg druga.

Incident se dogodio u kući osumnjičenog u kojoj je sedeo sa prijateljima i gledao košarkašku utakmicu.

Povređeni mladić A. Ć. je zadobio teške telesne povrede i nakon što mu je ukazana pomoć u leskovačkoj Opštoj bolnici, transportovan je u niški Klinički centar, gde je operisan.

On je primljen u teškom opštem stanju sa ustrelnom ranom grudnog koša, sa desne strane, i odmah je uveden u operacionu salu.

Uhapšeni mladić se tereti da je izvršio krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Prema nezvaničnim informacijama, dosadašnja saznanja iz istrage i izjave svedoka ukazuju na to da je do ranjavanja došlo slučajno, a da počinilac navodno nije znao da se u vazdušnom oružju nalazi dijabola. Tačne okolnosti utvrdiće istraga koja je u toku.

07:07

Otac Vladimir Pekić o značaju vere u teškim trenucima

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.