"POLICAJCI IZNELI NEŠTO IZ KUĆE, ON SE SKORO DOSELIO U BEOGRAD": Komšija otkrio detalje o uhapšenom vehabiji
Vehabija, Foto: Društvene mreže

UHAPŠEN

"POLICAJCI IZNELI NEŠTO IZ KUĆE, ON SE SKORO DOSELIO U BEOGRAD": Komšija otkrio detalje o uhapšenom vehabiji

Alibašić je uhapšen nakon njegove objave na društvenoj mreži "Fejsbuk" tokom prethodnih dana, u kojoj je istakao da je „nekada potrebno uzeti pravdu u svoje ruke''

Objavljeno:

Jedan od stanara kuće koja pripada zajedničkom dvorištu od nekoliko stambenih jedinica na Zvezdari, izjavio je da je A. A, uhapšeni ekstremni sledbenik vehabizma iz Novog Pazara, pre otprilike mesec dana došao da živi tu, u iznajmljenom stanu.

- Za to vreme nije pravio nikakve probleme, nisam primetio da mu je bilo ko dolazio u posete. Kulturno bi se javio svaki put kada sretne nekog od nas stanara u dvorištu. Bio sam veoma iznenađen kada sam jutros video policiju i kada su odveli momka. Mislim da su policajci iznosili nešto iz kuće – rekao je jedan od stanara.

Podsetimo, zbog postojanja osnova sumnje na izvršenje krivičnog dela terorizam, koordinisanom akcijom BIA i MUP-a, jutros u 10 sati uhapšen je A. A, ekstremni sledbenik vehabizma iz Novog Pazara.

Vehabija
foto: Društvene mreže

Prema saznanjima Novosti, on je uhapšen nakon njegove objave na društvenoj mreži "Fejsbuk" tokom prethodnih dana, u kojoj je istakao da je „nekada potrebno uzeti pravdu u svoje ruke''. Uz to, navodio je i kako je "zaista snaga u gađanju", objavivši u prilogu i video-snimak kako koristi vatreno oružje u jednoj streljani na području Beograda.

Inače, on se u septembru 2022. godine preselio u Beograd, pa je organizovan i pretres objekta gde je boravio na Opštini Zvezdara.

01:55

Meštanin sela Dubona

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.