ISPOVEST OCA DEČAKA KOJI JE UBIJEN U MLADENOVCU: "Kroz stomak su mu prošla 3 metka", NJEGOVE REČI PARAJU DUŠU
Policija, Foto: Nemanja Nikolić

TUGA!

ISPOVEST OCA DEČAKA KOJI JE UBIJEN U MLADENOVCU: "Kroz stomak su mu prošla 3 metka", NJEGOVE REČI PARAJU DUŠU

Napadač U.B.(21) je najpre pucao u selu Dubona, a zatim u Malom Orašju i selu Šepšin.

Objavljeno:

U Mladenovcu je u toku večeri došlo do pucnjave u kojoj je ubijeno čak osam osoba, a trinaestoro je ranjeno. Napadač je nakon krvavog pira pobegao, nakon čega je uhapšen. Novinari su razgovarali sa ocem dečaka koji je ubijen u terorističkom aktu u Mladenovcu.

"Ima dosta ranjenih, a ima i mrtvih. Njemu telefon ne radi, da radi, zvao bi me. I dok sam otrčao do škole, ne vidim ga nigde na mapi gde je. Zovem, zovem, nema. Nije ništa rekao, mrdnuo samo glavu. Hladnu vodu sam imao u kamionu, ubacim ga u kamion i dođemo za grad i usput pipamo puls, imao je do tamo puls. Ja ga polivam stalno hladnom vodom da ga povratim. Ne vredi, nisam posle više osećao na prstima puls. Kroz stomak mu tri metka prošla, gušio se jadan. E, moj sine... ", kazao je otac dečaka koji je stradao u maskru kod Mladenovca.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, napadač U.B.(21) je najpre pucao u selu Dubona, a zatim u Malom Orašju i selu Šepšin. U Duboni je ubio mladog policajca i njegovu sestru, nasumično pucajući po školskom dvorištu, gde je i ranio više osoba. Napadač je prema rečima meštana poznat kao problematičan, inače iz susednog sela Donja Dubona.

01:41

SPIRALA NASILJA SE, NAŽALOST, ŠIRI: Gordana Mišev se uključila u Redakciju

(MONDO/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.