POZNATO MESTO I VREME SAHRANE UBIJENOG DOMARA: Poslednji pozdrav ŠKOLSKOM HEROJU (FOTO)
Vračar, Foto: Stefan Stojanović

"Nasmejana legenda"

POZNATO MESTO I VREME SAHRANE UBIJENOG DOMARA: Poslednji pozdrav ŠKOLSKOM HEROJU (FOTO)

Sinoć je pristigao i snimak sa TikToka posvećen legendarnom domaru u kom mu je jedan od učenika poručio da će za njih, sve dok budu prelazili prag škole, D. stajati na vratima

Objavljeno: 21:55h

Ubijeni domar škole "Vladislav Ribnikar", biće sahranjen u subotu u 12 časova na groblju Lešće, dok će opelo početi oko 10.30 časova.

Nasmejana legenda, kako su ga zvali đaci, zauvek će ostati u njihovim srcima, obećavaju mu. Koliko su ga voleli i cenili pokazuju i oproštajne poruke koje se šire društvenim mrežama, a jedna od učenica izmamila je gorke suze na lice svim prisutnima koji su jutros došli da odaju poštu i zapale sveću preminulima.

Naime, devojčica je radnika škole nacrtala odevenog u herojski plašt, uz simboličan kratak opis: "Naš heroj". Pored ovog crteža oko škole se nalaze i poruke upućene njemu.

"Čuvaj mi se tamo gore, D. moj dobri, voli te Luka"...

"Hvala našem D. što je bio tu za nas"...

Sinoć je pristigao i snimak sa TikToka posvećen legendarnom domaru u kom mu je jedan od učenika poručio da će za njih, sve dok budu prelazili prag škole, D. stajati na vratima.

- D. je bio legenda "Ribnikara", sve nas je voleo i mi njega. Uvek me je pozdravljao kada uđem u školu, uvek bi me upozorio da li je tu pedagog da bih mogao da se našalim sa drugarima. Sve nas je čuvao i voleo, bio je srećan i nasmejan i uživao u svom poslu. Pored D. svi smo se osećali sigurno i srećno - objasnio je učenik "Ribnikara".

Od njega se opraštaju i porodica i prijatelji koji zajednički šalju poruku - ovakav kraj nije zaslužio.

Podsetimo, nezapamćena tragedija pogodila je juče Srbiju. Umesto normalnog jutra u jednoj od najboljih beogradskih škola, začuli su se rafali. Pištolj u rukama držao je trinaestogodišnji dečak, koji je ubio osmoro vršnjaka i čuvara. Šestoro drugara iz klupe je ranio, kao i nastavnicu istorije.

On je odmah uhapšen, a privedeni su i njegov otac i majka.

Osumnjičeni je napravio kompletan plan za odstrel i spisak sa imenima meta. Pištolj kojim je počinio zločin je očev.

Bonus video:

00:37

NEMOJTE NASEDATI! TU REČENICU NE MOŽE DA IZGOVORI DETE OD 13 GODINA! Nikodinović: Upotrebljen je kao oružje OVIH ORGANIZACIJA

(Espreso / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.