Nije se oporavio ni od masakra u Žitištu! Zoran za Espreso: Ne smem da gledam, tako mi bude lakše!
Foto: Privatna arhiva

teška priča

Nije se oporavio ni od masakra u Žitištu! Zoran za Espreso: Ne smem da gledam, tako mi bude lakše!

Pre sedam godina svedok jednog masakra u Žitištu svedok je bio pevač Zoran Bušin

Objavljeno:

Mnoge je uznemila vest da je juče na Vračaru u Beogradu jedan dečak u školu "Vladislav Ribnikar" ubio osmoro dece, od toga sedam devojčica i jednog dečaka. Osim njih osmora, dečak je ubio i čuvara u školi. Svi danas razmišljamo i diskutujemo u vezi sa tim šta je uopšte dovelo do svega ovoga i ko je sve odgovoran.

Međutim, mi smo želeli da proverimo i koliko je teško svedocima ovakvih jezivih scena. Pre sedam godina svedok jednog masakra u Žitištu svedok je bio pevač Zoran Bušin.

Tada je u toku manifestacije "Čiken fest" muškarac Siniša Zlatić ubio petoro osoba, a više desetina osoba je tada ranio.

Zoran Bušin
foto: Privatna arhiva

Mi smo pitali Zorana da li je ikada uspeo da se oporavi od jezivih slika koje su mu tada bila pred očima, veliki broj mrtvih i ranjenih ljudi i da li posle svega ima neke emocije i traume kada prolazi pored lokacije gde se desio tada masakr u Žitištu.

– Ne smem da gledam niti da slušam o tome šta se desilo juče, zato što me to vraća na taj događaj, traume su to, zato i ništa ne kačim i zato se ne oglašavam, ovo su teške teme i one iz Žitišta i ova od juče, pa ih izbegavam u širokom luku, ignorišem ih ne zato što me ne interesuju, nego zato što me potresaju više nego kod čoveka koji nije to doživeo, tako mi bude lakše... - podelio je Zoran svoje emocije za portal Espreso sedam godina nakon masakra u Žitištu.

I danas ima traume zbog tog monstruoznog čina.

Bonus video:

03:35

POZNATI PEVAČ ODAO POČAST NESREĆNO STRADALOJ DECI: Ne smemo da pridajemo značaj tom malom, jer klince pali sve što je CRNO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.