"JA SAM VIDEO PANTALONE I SLIČNU BOJU KOSE KAKVU IMA MOJA ĆERKA..." Otac učenice opisao pakao iz Urgentnog centra
Bojan Borovčanin, Foto: Printscreen TV Prva

CRNI DAN

"JA SAM VIDEO PANTALONE I SLIČNU BOJU KOSE KAKVU IMA MOJA ĆERKA..." Otac učenice opisao pakao iz Urgentnog centra

Borovčanin je naveo da je čuo juče ujutru informaciju da je na Vračaru bila pucnjava

Objavljeno:

Bojan Borovčanin, pomoćnik direktora Kliničnog centra za opšte poslove i bezbednost i otac devojčice koja ide u Osnovnu školu "Vladislav Ribnikar" ispričao je kako se juče osećao kada je saznao da se u toj ustanovi dogodila pucnjava.

Borovčanin je za TV Prva naveo da je čuo juče ujutru informaciju da je na Vračaru bila pucnjava i da ima stradale i ranjene dece.

- Ja trčim dole do Urgentnog centra i posle par trenutaka stiže sanitetsko vozilo, iznose devojčicu. Prilikom iznošenja iz saniteta, ja sam video pantalone i sličnu boju kose kakvu ima moja ćerka. U tom trenutku, taj osećaj...zaledio sam se. Prišao sam i video da, ako mogu reći na sreću, nije moje dete. Taj osećaj, taj trenutka bola - rekao je Borovčanin.

1 / 12 Foto: Petar Aleksić

Dodao je da je tada shvatio koliko je ozbiljna situacija.

- Kad vidite da transportni radnik koji je ušao na mesto zločina da im pruži pomoć izlazi iz vozila i povraća i plače, to mi je pokazalo koliki je horor i užas bio. Da ne pričam o roditeljima koji dolaze tu i traže svoju decu...Boga molite da je negde u bolnici, a ne da ga ne nađe - dodao je.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.