MEĐU ŽRTVAMA MASAKRA NA VRAČARU I DETE FRANCUSKE NACIONALNOSTI: Srbija zavijena u crno
Odavanje počasti ubijenoj deci, Foto: Nemanja Nikolić

tuga

MEĐU ŽRTVAMA MASAKRA NA VRAČARU I DETE FRANCUSKE NACIONALNOSTI: Srbija zavijena u crno

Povodom tragedije oglasilo se i Ministarstvo spoljnih poslova Francuske

Objavljeno: 08:14h

Među žrtvama masakra koji se dogodio danas u školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru je i dete francuske nacionalnosti, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova te zemlje, a prenosi Le Parisien.

- Među žrtvama je i đak francuske nacionalnosti. Naše službe i naša ambasada u Beogradu su mobilisane da pruže svu podršku porodici našeg mladog sunarodnika u ovom iskušenju - navodi Ministarstvo spoljnih poslova.

1 / 7 Foto: Espreso

Kako su dodali u saopštenju, misli su im usmerene ka porodicama nastradalih.

- Izražavamo najdublje saučešće, a brojnim povređenima želimo brz oporavak - navodi se.Podsetimo, osmoro đaka OŠ Vladislav Ribnikar na Vračaru u Beogradu i čuvar te škole ubijeni su jutros oko 8.30 u pucnjavi. Za stravično ubistvo sumnjiči se, učenik 7. razreda te osnovne škole.U napadu je ranjeno još sedam osoba, među kojima i nastavnica istorije. Lekari se bore za njen i život jedne 13-godišnje devojčice, koja je zadobila prostrelnu ranu u predelu glave.

On je uzeo pištolj od svog oca, koji je u međuvremenu uhapšen. Osumnjičeni za masakr je osim oružja kod sebe imao i četiri Molotovljeva koktela. On neće krivično odgovarati jer još nema 14 godina.

(Espreso/Telegraf/Jelena Stefanović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.