DECA MINISTRA MOMIROVIĆA BILA U ŠKOLI U MOMENTU PUCNJAVE! Uspešno su evakuisana
Tomislav Momirović, Foto: Kurir.rs/Z. Šaponjić

NEZAPAMĆENI ZLOČIN

DECA MINISTRA MOMIROVIĆA BILA U ŠKOLI U MOMENTU PUCNJAVE! Uspešno su evakuisana

Kako je ispričao sagovornik, deca ministra idu u drugi razred i, srećom, u momentu pucanjave nisu bila u blizini tog mesta

Objavljeno: 11:23h

Deca Tomislava Momirovića, ministra unutrašnje i spoljne trgovine, bila su u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru u momentu kada je došlo do pucnjave, nezvanično saznaje Kurir.

Kako je ispričao sagovornik, deca ministra idu u drugi razred i, srećom, u momentu pucanjave nisu bila u blizini tog mesta, pa su uspešno evakuisana nakon nemilog događaja.

- Mališani su u prvi mah, kada je nastala panika i evakuacija, mislili da je u pitanju neka vežba, kao one koje se izvode za slučaj opasnosti od požara. Tek kada su ih izveli postalo im je jasno da se zaista nešto strašno dogodilo i jako su se uplašili. Imajući u vidu da su u pitanju mala deca, možete misliti koliki su strah osetili - ispričao je sagovornik Kurira.

1 / 6 Foto: Espreso

Kako se saznaje, deca ministra već su dovedena kući, dok je Momirović u zgradi Vlade Srbije.

Podsetimo, u beogradskoj osnovnoj školi učenik je pucao na učenike i obezbeđenje. Prema nezvaničnim informacijama, najmanje jedna osoba je poginula, a povređeni, među kojima ima i životno ugroženih, primljeni su u Urgentni centar.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.