MUČIO I ZLOSTAVLJAO DEVOJKU, OD BATINA JOJ PUKLA BUBNA OPNA: A pred tužiocem izneo NAJSRAMNIJU ODBRANU!
Policija (ilustracija), Foto: Nenad Kostić

strašno

MUČIO I ZLOSTAVLJAO DEVOJKU, OD BATINA JOJ PUKLA BUBNA OPNA: A pred tužiocem izneo NAJSRAMNIJU ODBRANU!

Njemu je u subotu određen pritvor do 30 dana

Objavljeno:

Nasilnik Lj.M. (33) iz Beograda, kako se sumnja, početkom marta oteo je svoju devojku (28), pa je zatvorio u kuću gde ju je danima tukao i mučio pred tužiocem rekao da je "žrtva sve slagala", prenosi "Telegraf.rs".

Njemu je u subotu određen pritvor do 30 dana.

Istragu vodi Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

"Kuća strave"

Prema našim informacijama, osumnjičenom se na teret stavlja i iznuda. Naime, on je pre otmice devojke uzeo njen "audi" i tražio joj novac. Kada mu se,navodno, usprotivila nju je zaključao u kuću.

- Žrtva je ispričala da ju je partner vređao, tukao, mučio i zlostavljao. On je uspela da pobegne iz njegove kuće i sve prijavi policiji. Sa sobom je donela i listu povreda. Lekar se izjasnio da su u pitanju teške telesne povrede i da joj je od udaraca pukla bubna opna- kaže izvor blizak istrazi.

Tužilaštvo

"Treće osnovno javno tužilastvo u Beogradu odredilo je zadržavanje dana 21.04.2023.godine osumnjičenom M.Lj. zbog izvršenja krivičnog dela protivpravno lišenje slobode, krivičnog dela teška telesna povreda i krivičnog dela iznuda. S tim u vezi, nakon saslušanja osumnjičenog, koji je tom prilikom negirao izvršenje krivičnog dela, tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora u trajanju od trideset dana sto je rešenjem suda i određeno. U daljem toku postupka tužilaštvo će izvoditi dokazne radnje ispitivanjem svedoka i naložiti da se obave potrebna veštačenja", rečeno je juče za Telegraf.rs.

Potraga

Nakon što je devojka, počekom marta, svog partnera prijavila za nasilje on je pobegao i policija nije mogla da ga pronađe. Nezvanično, on je bio u bekstvu više od 40 dana. Za njim je bila raspisana potraga na osnovu koje je u subotu i uhapšen u Surčinu.

Kako se saznaje, u daljoj istrazi biće saslušani svedoci, a i naređeno je njegovo veštačenje kao i povrede koje je naneo svojoj devojci.

Bonus video:

03:53

DANIJELI JE POMAGAO NEKO IZ SVETA POLITIKE, A ZNAM I KO! Branislav Lečić o optužbi za silovanje: Smetao sam nekome sa zapada

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.