DETETU VRATA OTKINULA PRST U BEOGRADSKOM VRTIĆU: Ispituju se i VASPITAČICE, da li je bio nesrećan slučaj?
Vrtić (ilustracija), Foto: Printscreen/RTS

istraga u toku

DETETU VRATA OTKINULA PRST U BEOGRADSKOM VRTIĆU: Ispituju se i VASPITAČICE, da li je bio nesrećan slučaj?

Tužilaštvo će nakon svih traženih provera proceniti i doneti odluku da li ima elemenata nekog krivičnog dela ili se radi o nesrećnom slučaju

Objavljeno:

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je naložilo da se uzmu izjave od vaspitačice i majke dečaka, povodom povređivanja deteta V.C. (2) u vrtiću na Zvezdari.

"U vezi povređivanja deteta V.C. u vrtiću "Oblačak" na Zvezdari od 20. aprila, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je naložilo PS Zvezdara da se u daljem postupanju uzme izjave od vaspitačice, majke povređenog deteta, da se pribavi video nadzor iz vrtića kada se povređivanje dogodilo, kao i da se pribavi medicinska dokumentacija na okolnosti vrste i težine nastalih povreda kod deteta", saopštili su iz Prvog osnovnog tužilaštva.

Tužilaštvo će nakon svih traženih provera proceniti i doneti odluku da li ima elemenata nekog krivičnog dela ili se radi o nesrećnom slučaju.

Detetu amputiran deo prsta

Podsetimo, dečak je povređen u vrtiću kada mu je vaspitačica metalnom kapijom priklještila ruku. Dete je prevezeno u Tiršovu. U bolnici su konstatovane teške telesne povrede, delimična amputacija palca desne šake.

(Espreso/MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.