NAJBIZARNIJI DETALJI ZLOSTAVLJANJA KOD SOPOTA: Otac koji je tukao ćerku iskopao RAKU za bivšu ženu! (FOTO)
Nasilnik iz Sopota, Foto: Nenad Kostić, Printscreen Facebook

HOROR

NAJBIZARNIJI DETALJI ZLOSTAVLJANJA KOD SOPOTA: Otac koji je tukao ćerku iskopao RAKU za bivšu ženu! (FOTO)

Prema njegovim recima devojčica je, dok je on bio u alkoholisanom stanju, poželela da ipak zivi sa majkom

Objavljeno:

Muškarac (46) iz mesta Parcani kod Sopota, otac maloletnice (16), prema recima njegove majke uhapšen je jutros zbog sumnje da je svoju ćerku držao zaključanu u sobi, lupao joj šamare i davio je jer je, navodno, želela da ode kod majke.

Nasilje nad devojčicom otkrili su lekari koji su pozvali policiju zbog povreda na njenom telu, a ona je ispričala da je modrice i podlive zadobila od svog oca.

Njega je pre mesec dana napustila supruga jer nije mogla da trpi nasilje i otišla je da živi sa drugim čovekom u Veliku Planu.

- Majka joj se preudala i živi sa drugim čovekom u Velikoj Plani. On je bio mnogo gadan kad popije, ona je zato i otišla za čoveka za kojeg je pre njega trebalo da se uda i tamo je sa njihovom mlađom ćerkom - kaže devojčicin stric za Kurir.

Prema njegovim recima devojčica je, dok je on bio u alkoholisanom stanju, poželela da ipak zivi sa majkom.

- Ona je svojom voljom prvo ostala sa njim, ali verovatno je zbog njegovog problema sa alkoholom poželela da je ipak kod majke i on je zbog toga napravio problem - kaže nam brat.

Sopot
foto: Facebook

Policija i hitna pomoć često su bile na adresi ovog muškarca zbog njegovog problema sa alkoholom i nasilničkim ponašanjem, a juče mu je određen pritvor do 30 dana.

- On se obukao i krenuo na posao, radi na građevini, kada mu je policija zakucala na vrata, imao je mnogo problema zbog žena, ali ćerku nikada nije dirao - kaže za Kurir njegova majka i dodaje:

- Otac je otišao da mu odnese stvari u Centralni zatvor, dobio je i advokata koji nam je rekao da je moguće da će godinama robijati. Po njega su došli kad se smpremio za posao, taman da krene. Obuo se i obukao i odmah su došli i odveli ga.

Uhapšeni muškarac je, malo nakon što ga je žena napustila na društvenim mrežama objavio da je svom suparniku, a ženinom partneru, iskupao raku.

Raka
foto: Facebook
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.