OVO JE JONEL KOJI JE IZ LOVAČKE PUŠKE PUCAO U NEVENČANU SUPRUGU: Imaju troje dece, VEĆ JE BIO U ZATVORU! (FOTO)
Jonel V., Foto: Facebook

POKUŠAJ UBISTVA

OVO JE JONEL KOJI JE IZ LOVAČKE PUŠKE PUCAO U NEVENČANU SUPRUGU: Imaju troje dece, VEĆ JE BIO U ZATVORU! (FOTO)

Jonel V. je uhapšen zbog pokušaja ubistva svoje nevenčane supruge Lidije S. (20)

Objavljeno:

Jonel V. (26) pucao je u svoju nevenčanu suprugu Lidiju S. (20) sa kojom ima troje dece, a potom pobegao, ali ga je policija uhapsila. Meštani sela Torak, u kome se dogodio napad, kažu za osumnjičenog da nije prvi put da pravi probleme.

Jonel V. je uhapšen zbog pokušaja ubistva svoje nevenčane supruge Lidije S. (20). On je nju sinoć, oko 18.30 časova, u Begejskoj ulici iz lovačke puške, karabina, ranio u grudi, a potom pobegao. Teško ranjena žena prevezena je u bolnicu i nalazi se u teškom stanju, a policija je posle poterre uhapsila osumnjčenog.

Meštani Toraka za Jonela kažu da mu ovo nije prvi put da ima posla sa policijom, kao i da je već ranije bio nasilan prema Lidiji, sa kojom ima troje dece.

Jonel V.
foto: Facebook

„Poznajem tog mladića iz viđenja, ali se ne družimo. Samo se javimo jedno drugom na ulici. Njega je već ranije hapsila policija a bio je i u zatvoru. Inače je iz dobre porodice, njegovi rade u inostranstvu, ali je on na svoju ruku. On i Lidija su već duže zajedno, imaju troje dece. On je bio već nasilan prema njoj, ona ga je napuštala nekoliko puta, ali se opet vraćala. Nikome nije jasno odakle mu puška, ali valjda u Srbiji nije teško naći oružje“, kaže jedna komšinica iz sela Torak za Nova.rs.

Najmlađe dete je još beba koja ima tek šest meseci. Lidija se nalazi u teškom stanju i lekari se bore za njen život. Motivi zločina, za sada, nisu poznati.

Inače, ovo je drugo ubistvo žena u mestu Torak u poslednjih nekoliko godina.

Stravično ubistvo dogodilo se u avgustu 2019. godine kada je S. S. (50) zadavio svoju suprugu V.N. (35), majku sedmoro dece. On je pijan, oko ponoći, nasrnuo na žrtvu i zadavio je u dvorištu porodične kuće. Pre ubistva, kako je navedeno, nije prijavljivano porodično nasilje.

(Espreso /Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.