Bombaš samoubica u Parizu ušao za Srpkinjama u Mekdonalds!

preživeli teroristički napad

Bombaš samoubica u Parizu ušao za Srpkinjama u Mekdonalds!

Srpske državljanke povređene u napadu u Parizu su u teškom stanju ali van životne opasnosti
Objavljeno: 18:35h

Ambasador Srbije Rajko Ristić rekao je za B92 da su srpske državljanke povređene u napadu u Parizu van životne opasnosti. Terorista koji je pobio silne ljude u Parizu veselio se na svadbi u Preševu! (FOTO) (VIDEO) On je istakao da su još dva državljanina Srbije u bolnici u Parizu. - Obišli smo dve državljanke Srbije koje su u bolnici Sen Deni, one su u teško povređene, ali su van životne opasnosti, u svesnom su stanju i relativno se dobro osećaju - rekao je Ristić.

Četvoro srpskih državljana teže povređeno u napadima u Parizu, nisu životno ugroženi! Nestala žena Ljiljana Pavlović je posle celodnevne potrage pronađena u bolnici “Pitije salpetrije“ u Parizu.
Facebook/Aca Pavlović
Pronađena nestala Srpkinja Ljiljana Pavlović u bolnici u Parizu! - One su bile u grupi naših državljana koji su bili pored stadiona u momentu odigravanja fudbalske utakmice i ispred su prodavale šalove. Ispričale su da su, dok je trajala utakmica, ušle u Mekdonalds, a potom je za njima ušao bombaš samoubica. Policija ih je isterala napolje čim je bombaš primećen, ali čim su se vratile ispred stadiona eksplodirala je druga bomba - dodao je Ristić. (Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.