ODVEO DETE IZMEĐU ZGRADA, PA SE IŽIVLJAVAO, ŠUTIRAO GA U GLAVU: Detalji stravičnog nasilja iz Novog Sada (VIDEO)
Nasilje nad dečakom, Foto: Printscreen/Twitter

HOROR

ODVEO DETE IZMEĐU ZGRADA, PA SE IŽIVLJAVAO, ŠUTIRAO GA U GLAVU: Detalji stravičnog nasilja iz Novog Sada (VIDEO)

Osumnjičeni Marko V. se 11. oktobra 2022. godine sre u Novom Sadu sa dečakom koga je primorao da krene sa njim između zgrada i tada tražio da pregleda mobilni telefon

Objavljeno: 20:53h

Policija je za kratko vreme nakon objave potresnog snimka na kom se vidi maltretiranje i iživljavanje nad maloletnim detetom, identifikovala napadača Marka V. (17) i utvrdila sve detalje događaja, ekskluzivno saznaje Kurir.

Osumnjičeni Marko V. se 11. oktobra 2022. godine sre u Novom Sadu sa dečakom koga je primorao da krene sa njim između zgrada i tada tražio da pregleda mobilni telefon. Nakon toga ostećenog je udarao u glavu i telo, nakon čega ga snima mobilnim telefonom i primorava dečaka da govori "Izvinjavam se svima sa Telepa". Zatim ga opet šutira nekoliko puta u glavu i telo.

00:31

Brutalno nasilje nad dečakom

Oštećeni nije prijavio događaj policiji. Za osumnjičenog Marka V. utvrđeno da se trenutno nalazi u zatvoru u NS, isti je dana 21. marta sproveden Sudiji za maloletnike VJT u NS koji je nakon saslušanja odredio pritvor Izvršenim proverama putem telefona kontaktiran OZ u NS gde je potvrđeno da je imenovanom produžen pritvor od dana 20.04. 2023. godine.

06:13

SNIMCI NASILJA SE ŠIRE BRZINOM SVETLOSTI Radulović: Deca ih gledaju i to ih podstiče na nasilje ULOGA PORODICE JE KLJUČNA

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.