POZNATO STANJE DEVOJČICE KOJU JE OTAC DRŽAO ZAROBLJENU PET GODINA: O malenoj Lani brine veliki tim lekara
Stan u Mirijevu u kome je zlostavljana devojčica, Foto: Tamara Trajković, Mup, Nenad Kostić

OTKRIVENO

POZNATO STANJE DEVOJČICE KOJU JE OTAC DRŽAO ZAROBLJENU PET GODINA: O malenoj Lani brine veliki tim lekara

Nesrećna devojčica zatečena je jedva živa i neuhranjena, u kadi u zaključanom kupatilu, a oko nje su bili buđavi ostaci hrane i razbacane stare stvari

Objavljeno:

Malena Lana (8), koju je otac Uroš Pašajlić pet godina držao zarobljenu u stanu u naselju Mirijevo, i dalje se nalazi na dečjoj klinici Tiršova. Kako otkrivaju u ovoj ustanovi, o njoj brine veliki tim lekara.

- Devojčica je stabilno i sve je bolje. Lekari su optimistični i daju sve od sebe da se potpuno oporavi i nadaju se da će biti tako - kažu u Tiršovoj.

Podsetimo, nesrećna devojčica zatečena je jedva živa i neuhranjena, u kadi u zaključanom kupatilu, a oko nje su bili buđavi ostaci hrane i razbacane stare stvari

1 / 10 Foto: Tamara Trajković

Policajka ju je pronašla nakon prijave Pašajlićeve partnerke, koja je takođe trpela nasilje, ali uspela da pobegne iz stana. Policajka je nakon toga opisala sa kakvim užasom se srela dok je ulazila u stan.

1 / 7 Foto: Printscreen/Facebook/Urosh MX

Prema nezvaničnim saznanjima, ona je rekla: "Bilo je mračno. A kada smo ušli u kupatilo iz kade je izvirila devojčica, bila je jako mršava, jedva je sedela".

Bonus video:

01:46

ŠOK JE OGROMAN, DODIRIVALA IH JE OSOBA ISTOG POLA: Zlostavljanje dečaka tema o kojoj se i dalje malo priča (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.