NOVAK PRONAĐEN MRTAV U ŠUMI: Telo našla SESTRA, još se ne zna uzrok smrti
Novak Lazić, Foto: RINA

tuga

NOVAK PRONAĐEN MRTAV U ŠUMI: Telo našla SESTRA, još se ne zna uzrok smrti

Da li je njen brat umro prirodnom smrću ili stradao na neki drugi način Neda trenutno ne zna

Objavljeno: 13:51h

Novak Lazić (65) iz bajinobaštanskog sela Crvica, kome se prekjuče popodne izgubio svaki trag, pronađen je mrtav u šumi na oko dva kilometra od kuće u kojoj je živeo sam.

Telo nesrećnog poljoprivrednika nešto iza podne zatekla je Neda Stojanović, njegova rođena sestra, koja je za bratom tragala o juče ujutro ne gubivši nadu da će ga naći živog.

- Više nemam nikoga od najbližih. Muž mi je umro 2018, na nesreću dece nisam imala, od danas više nemam ni brata. Čim sam juče videla u kakvom je stanju ostavio kuću znala sam da nešto nije u redu sa njim. Došla sam kući da uzmem ćebe da ga zamotam nesrećnog – ispričala nam je Neda koja živi u Solotuši, drugom bajinobaštanskom selu.

Da li je njen brat umro prirodnom smrću ili stradao na neki drugi način Neda trenutno ne zna. Čeka policiju i lekare da kažu svoje.

Novak Lazić
Novak Lazićfoto: Društvene mreže

Novak je poslednji put viđen u ponedeljak pre podne u Bajinoj Bašti. Sestra ga je zvala u popodnevnim satima, ali je njegov telefonski broj bio nedostupan. Nije je to mnogo zabrinulo premda je, kaže, u Crvici loš signal mobilne telefonije i često se dešavalo da ne može da dobije brata.

Neda je juče ujutru došla iz Solotuše da obiđe brata. Prvo je primetila njegove ovce u komšijskoj njivi, ispostavilo se da Novak u ponedeljak uveče nije ni zatvorio stado u šupu, a ono je iz dvorišta provalilo u tuđe imanje.

Vrata Novakove kuće bila su otključana. Radio je bio upaljen što joj i nije bilo čudno jer ga je Novak retko i gasio. Međutim, zabrinuo ju je nered koji je zatekla u kući. U njoj je pronašla bratov novčanik i dokumenta.

- Novak voli da popije, ali nikada zbog alkohola nije pravio probleme. Nikada se nije ni dešavalo da ode od kuće na duže, a da se ne javi, naročito ne pod ovakvim okolnostima – pričala nam je Neda Stojanović sinoć, dok je još gajila nadu da će brata pronaći živog.

Sa trojicom komšija – jedinih u ovom zaseoku, za Novakom je tragala do sinoć, a potom se vratila u Solotušu. Danas je sa rođacima i komšijama, kasnije i sama, nastavila potragu koja se tragično završila.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.