OGLASIO SE RANJENI PRIPADNIK OBEZBEĐENJA SA FRISTAJLERA: Upucan sa dva hica, evo u kakvom je stanju!
Darko M., Foto: Printscreen/Facebook/D.M.

poznato

OGLASIO SE RANJENI PRIPADNIK OBEZBEĐENJA SA FRISTAJLERA: Upucan sa dva hica, evo u kakvom je stanju!

Inače, vlasnici zimskog "Fristajlera" su nedavno promenili kompletnu postavu obezbeđenja u klubu

Objavljeno:

Darko M. (38), pripadnik obezbeđenja kluba "Freestyler" koji je ranjen tokom proteklog vikenda kada je upucan sa dva hica u kuk i ruku, oglasio se na svom Fejsbuk profilu, a u objavi je napisao da su mu pojedije kosti i zglobovi potpuno smrskani.

"Gotova operacija šake. Videćemo epilog pošto su pojedine kosti i zglobovi bukvalno smrskani. Ljubi čika Darko cvetiće“, napisao je on.

Inače, prema rečima saslušanjih svedoka, osumnjičeni za pokušaj ubistva prišao je Darku i bez reči pucao u njega, a zatim pobegao. Obračun se dogodio na vratima objekta, a unutra je bilo oko 500 ljudi.

Fristajler
Fristajlerfoto: Stefan Stojanović/Mondo

Kako saznajemo, policija je uzela snimke sa kamera i intezivno se traga za napadačem.

Ranjeni Darko se i pre nekoliko dana oglasio porukom:

- Ustao čika Darko iz kreveta, stara je to ku**a. Hvala vam svima cvetići moji na brizi i izvinjavam se onima kojima nisam uspeo da se javim i odgovorim. Ceo dan sam pod lekovima protiv bolova i čekam termin za operaciju šake. Ljubi čika Darko cvetiće - napisao je on ispod fotografije.

Ranjeni radnik Fristajelra
Ranjeni radnik Fristajelrafoto: Društvene mreže

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Inače, vlasnici zimskog "Fristajlera" su nedavno promenili kompletnu postavu obezbeđenja u klubu, jer su, navodno, imali probleme zbog onih koji su ranije obezbeđivali objekat.

Ovaj noćni klub ima poznatu "kriminalnu istoriju", u koju je navodno, prema rečima okrivljenog svedoka Srđana Lalića umešan i Veljko Belivuk, a sve o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

03:01

BEZBEDNOST SPLAVOVA JE NULA, NEK SE NAĐE KO JE ODGOVORAN! Građani ljuti nakon što je Fristajler potonuo A EVO ŠTA KAŽE STRUKA

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.