NAJBOLJI PRIJATELJ ANE VOLŠ PODELIO NIKAD VIĐENE SLIKE I SNIMAK SA NJOM: To se dogodilo baš na DANAŠNJI DAN...
Ana Volš, Foto: Printscreen/instagram/abdullaalmutairi, Privatna arhiva

OGLASIO SE

NAJBOLJI PRIJATELJ ANE VOLŠ PODELIO NIKAD VIĐENE SLIKE I SNIMAK SA NJOM: To se dogodilo baš na DANAŠNJI DAN...

Danas bi bio veliki dan za Anu Volš, a tim povodom oglasio se i njen najbolji prijatelj Abdula Almutairi

Objavljeno: 10:44h

Ana Volš koja je nestala prvog januara ove godine i za koju se sumnja da je ubijena, sutra, 13. aprila, bi proslavila svoj rođendan!

Iako Anina sudbina još uvek nije razjašnjena, barem ne u javnosti, njen suprug Brajan Volš zvanično je optužen za Anino ubistvo.

Iako njeno telo nije pronađeno, čini se da su istražni organi potpuno sigurni u dokaze kojima raspolažu. Ključni opus dokaza protiv Volša definitivno su Anine lične stvari od kojih se nije razdvajala. Bila je prepoznatljiva po njima i gotovo da svi njeni prijatelji znaju da su ih je gotovo uvek nosila.

Ana Volš
Ana Volšfoto: Printscreen / Instagram / Ana Walshe

Danas bi bio veliki dan za Anu Volš, a tim povodom oglasio se i njen najbolji prijatelj Abdula Almutairi koji je na Instragram podelio fotografije i snimke sa Aninog poslednjeg rođendana koji je "proslavila na ovoj zemlji". Uz to objavio je i dugačku poruku u kojoj je opisao kako je izgledao Anin rođendan kao i kakva je ona žena bila.

12. april 2022.

- Odlučili smo da proslavimo ranije jer Ana neće biti u gradu Kohasetu sa porodicom. Pre nego što nas je naš server iznenadio parčetom rođendanske torte, imali smo lepu večeru, a onda je Ana htela da poželi želju pre nego što pojedemo. Bilo je toliko nade za narednu godinu i njen život.

Postojala je nada da će se njena tri sina preseliti u Vašington i da će njen muž konačno biti oslobođen u julu. Postojala je nada za njen novi posao, njena ulaganja i njenu strast za životom.

Ana je sanjala da poveća svoju poslovnu porodicu, da uspe i da bude unapređena u Tishman Speier i nada se da ćemo ponovo raditi zajedno. Postojala je nada da će njena tri sina i moj sin rasti zajedno i biti prijatelji i braća. Postojala je nada da će moja porodica i ona živeti u našem voljenom Vašingtonu.

Anin život je bio pun teškoća ali i života, i danas ću izabrati da proslavim njen život sa svojom ženom, mojim sinom i našim prijateljima koji vole Anu koliko i mi.

Zauvek ćeš mi nedostajati i zauvek ću negovati prijateljstvo koje nam je tako drago. Srećan nebeski rođendan, Ana. Neka i dalje budeš sunce i mesec; sijaj na obe strane spektra. Šaljem ti ljubav i zagrljaje gde god da je tvoj duh. Sijaj, sijaj - napisao je Abdula na Instragramu.

Podsetimo, Ana Volš nestala je 1. januara ove godine i od tada joj je gubi svaki trag. Njen nestanak prijavile su njene kolege, nakon što se nekoliko dana nije pojavljivala na poslu. Ubrzo je ustanovljeno da je Anin suprug Brajan Volš lagao policiju o svom kretanju u danima nestanka supruge nakon čega je uhapšen, a kasnije i optužen za njeno ubistvo.

Bonus video:

00:57

KAKO SU SE UPOZNALI BRAJAN I ANA VOLŠ

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.